De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Poortscharnieren

Poortscharnieren

Poortscharnieren voor poorten zijn er in veel soorten en maten. Zo hebben we verschillende type scharnieren voor luxe poorten, tuinpoort scharnieren, verstelbare poortscharnieren,bommerscharnieren en nog veel meer. Wij hebben een ruime keuze aan poortscharnieren en toebehoren met specifieke eigenschappen en functies op voorraad. Ook voor uw poortscharnier bent u bij Allround Hekwerk aan het juiste adres.

Sorteer op
verstelbaar poortscharnier
Vanaf € 13,00
Opschroefbaar scharnier
Vanaf € 48,58
Poortscharnier met gleufplaat
Vanaf € 9,15
Tuinpoort scharnier
Vanaf € 15,00
Scharnierdop
Vanaf € 2,30
Scharnier set voor tuinpoorten m12
Vanaf € 6,75
Terugverend scharnier set voor koker 40
Vanaf € 45,25
Lang poortscharnier
Vanaf € 14,50
Poortscharnier met inlasmoer
Vanaf € 6,99
Poortscharnier RVS met inlasmoer
Vanaf € 42,06
Sierpoort Scharnierset
Vanaf € 16,95
Oplopende scharnier set
Instelbaar Scharnier
Vanaf € 42,50
Scharnier voor luxe poorten
Vanaf € 36,90
Dubbel gelagered 180° scharnier
Vanaf € 99,00
Verstelbaar scharnier met lager 2 stuk
Zelfsluitend Poortscharnier Tiger
Vanaf € 239,85
Zelfsluitend scharnier SureClose®
Zelfsluitend scharnier SureClose® Flush Mount
Veerscharnier Serval
Vanaf € 69,50
Bommerscharnier
Vanaf € 22,00
Spindel met aluminium gietstuk
Oogbout met moeren
Vanaf € 4,45
Gelagerde oogbout
Vanaf € 15,50

Producten 1-24 van 32

per pagina

Waarom de juiste poortscharnier zo belangrijk is

Scharnieren hebben als belangrijkste taak het kunnen dragen van poortvleugels. Maar ook ervoor zorgen dat ze indien nodig soepel kunnen bewegen, met name de poortvleugels van een dubbele poort. Poortscharnieren moeten goed functioneren door weer en wind. Daarom zijn onze scharnieren verzinkt of van roestvrij staal. In ons uitgebreide assortiment vindt u dus vrijwel voor elke poort de juiste scharnieren.

Soorten poortscharnieren

Scharnieren zijn een essentieel onderdeel van deurbeslag, ook wel hang en sluitwerk genoemd. Om aan die diversiteit te kunnen voldoen hebben we een zeer veelzijdig assortiment aan scharnieren voor hekwerk poorten. We beschikken over zowel opschroefbare scharnieren als aan te lassen scharnieren of paumelles.

Tuinpoort scharnier

Een tuinpoortscharnier is eenvoudig aan te brengen zonder dat u daarvoor hoeft te lassen. Scharnieren voor tuinpoorten zijn in de regel voor gebruik bij de in gewicht lichtere poorteren. Onze tuinpoortscharnieren zijn voorzien van een poliamide afdekkap.

Verstelbare poortscharnier

Onze verstelbare poortscharnier is een gegalvaniseerd 180 graden scharnier. De diepte en hoogte zijn regelbaar en ook de ruimte tussen de scharnierpaal en draairichting is zelf te bepalen. Er hoeft dan ook maar één type vleugel geproduceerd te worden voor zowel links- als rechtsdraaiende poorten.

Scharnier voor luxe poorten

Het Puma scharnier is een compact opbouwscharnier met een gepoederlakte aluminium behuizing. Flexibel in zijn soort door de openingshoek van 180 graden en de verticale en horizontale verstelbaarheid. Plaatsing gebeurt vlot, want er komt geen laswerk aan te pas dankzij de Quick-Fix bevestiging. Dit scharnier kan moeiteloos poorten tot 1 meter breed en 60 kg dragen. Dankzij zijn esthetisch design past het Puma scharnier perfect bij aluminium en kleinere residentiële poorten.

Poortscharnieren van Allround Hekwerk

Natuurlijk wilt u graag de juiste keuze maken van de door u gewenste poortscharnieren. Bij Allround Hekwerk informeren we u dan ook graag zo volledig mogelijk. Komt u er toch niet helemaal uit of twijfelt u over welke poortscharnieren het meest geschikt zijn voor u? Neem dan altijd even contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u dan ook graag in uw zoektocht naar de beste oplossing.