check-circle
De nummer 1 van Nederland
check-circle
Zakelijk en particulier aanbod
check-circle
Advies van professionals
check-circle
Levering Benelux

Tuinpoort metaal

Bent u op zoek naar metalen tuinpoorten? Dan bent u bij Allround Hekwerk aan het juiste adres. Een stalen tuinpoort biedt u diverse voordelen. Ze roesten namelijk niet en zijn onderhoudsvrij. Hierdoor heeft deze tuinpoort van metaal een lange levensduur en het is ook nog eens erg stevig. 

Sorteer op sort-descending
Spijlenpoort budget
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Tuinpoort met gaasmatvulling
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Enkele dubbelstaafmat poort met kader
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

3 producten

per pagina

Veel keus bij tuinpoort metaal

Kijkt u naar ons assortiment van metalen tuinpoorten, dan ziet u dat er heel wat te kiezen valt. Gaat uw voorkeur uit naar een dubbele tuinpoort van metaal of een enkele metalen poort voor de tuin? Wist u dat het ook mogelijk is om metalen tuinpoorten op maat te laten maken? Zo is er voor iedere tuin zeker een goede oplossing. Ook de standaard metalen poort tuin is verkrijgbaar in allerlei hoogtes, breedtes en natuurlijk in verschillende kleuren.

Voordelen van tuinpoort metaal sier

Een ijzeren tuinpoortje biedt u een heel aantal voordelen. Bestelt u de stalen tuinpoort bij Allround Hekwerk, dan geniet u van nog meer voordelen. Wij bieden u een uitstekende service en zeer scherpe prijzen aan. Een tuinpoort van metaal is een onderhoudsarme tuinpoort. De poort is zodanig behandeld dat u er zelf verder eigenlijk niets aan hoeft te doen. Ook is de metalen poort bijzonder stevig en duurzaam. Dankzij de poedercoating is de poort bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Ook al waait het een keer enorm hard, dankzij de vulling van de poort weet u zeker dat deze stand houdt. De constructie is bijzonder stevig.

Ijzeren tuinpoortje bestellen bij Allround Hekwerk

Heeft u een ijzeren tuinpoortje gevonden? Of wilt u eerst nog wat meer informatie over alle mogelijke opties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar en kunnen zeker ook even met u meedenken. Alles is er op gericht dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw metalen poort en dat u precies dat product aanschaft dat aansluit bij uw wensen.