Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Hekwerk verlichting

Hekwerk verlichting

Hekwerk verlichting is de ideale manier om zowel de veiligheid als de uitstraling van uw hekwerk te optimaliseren. Allround Hekwerk biedt verschillende soorten verlichting voor hekwerken aan. Van LED-lampen voor poorten tot vernieuwende lichtbalken van LyghtUP voor een unieke en warme lichtbeleving. Een verlicht hekwerk zorgt voor een nieuwe look, geeft beter zicht en draagt daardoor ook bij aan inbraakpreventie. 

Sorteer op
Hekwerk lichtbalk
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Hekwerk lichtbalk startset
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
poort led lamp
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
voeding voor lichtbalk
(excl. btw) (incl. btw)
App module
(excl. btw) (incl. btw)
Lichtbalk verlengkabel
(excl. btw) (incl. btw)
Afzetpaal met verlichting
(excl. btw) (incl. btw)

7 producten

per pagina

Dubbelstaafmat hekwerk verlichting

Heeft u een dubbelstaafmat hekwerk en wilt u hier verlichting op plaatsen? Dan is het verlichtingssysteem van LyghtUP absoluut vernieuwend op het gebied van buitenverlichting. Wanneer deze hekwerk lichtbalk op het hekwerk is gemonteerd ontstaat er een speciale lichtbeleving. In tegenstelling tot het koude witte licht, wat typerend is voor LED-verlichting, geeft de lichtbalk van LyghtUp met 4000 Kelvin een helder en warm wit licht. Hiermee is u hekwerk verlichting een perfecte aanvulling voor een mooi en sfeervol ingerichte buitenruimte. Naast sfeer biedt de verlichting extra bescherming en veiligheid.

Kenmerken dubbelstaafmat hekwerk lichtbalk

  • Geschikt voor zowel dubbelstaafmat 8/6/8 als dubbelstaafmat 6/5/6
  • Eenvoudig op hekwerk vast te klikken aluminium lichtbalk
  • Stevig en veilig te monteren met bijgeleverde roestvast stalen bevestigingsplaatjes 
  • Het aluminium is van hoge weersbestendige kwaliteit (IP67)
  • LED-strip met 114 of 144 power-LED’s (afhankelijk van lengte lichtbalk)
  • Zeer energiezuinig (14,25 tot 18 Watt)

De kabeluiteinden van iedere lichtbalk kunnen aan elkaar worden gekoppeld waardoor u een lichtstraat kunt realiseren in de door u gewenste lengte. Met onze lichtbalk verlengkabel kunt u er ook voor kiezen ruimte tussen de lichtbalken te laten voor een speels en eigen lichtplan. 

Uw hekwerk verlichting besturen met uw smartphone 

De lichtbalk eenvoudig op afstand bedienen kan met de speciale app module. Deze App module maakt het mogelijk om de lichtbalk eenvoudig vanuit huis of vanaf het terras te bedienen, via de app-bediening Philips Hue en Amazon Alexa. Met een dimfunctie, in- en uitschakelaar, tijdsduur programmering en in te stellen waarschuwingssignalen is de app erg divers. Om het philips Hue-systeem en Amazon Alexa te gebruiken, moet de Philips Hue Bridge 2.0 worden gebruikt als extra communicatiemiddel tussen de app en de lichtbalk. Als het slimme lichtsysteem met de Hue Bridge is verbonden, kan de verlichting worden bediend met de hue app. Let er wel op dat wanneer u de dimfunctie wilt gebruiken, de aan- en uitschakelaar moet worden voorzien van de bijhorende dimmer, die is inbegrepen in ons hekwerk lichtbalk startset.

Maak uw hekwerk verlicht compleet met een poort LED lamp

Bij verlichting hekwerk hoort natuurlijk ook verlichting van uw poort. Allround Hekwerk heeft een poort LED lamp die letterlijk uitblinkt op meerdere fronten. Een luxe design LED-lamp van aluminium die niet alleen een lust voor het oog is, maar bovendien ook zorgt voor beter zicht en meer veiligheid. Eenvoudig en snel te bevestigen (Quick-Fix montage) aan de poort van uw hekwerk. De poort LED lamp heeft een zeer lange levensduur en kent ook bij langdurige prestaties een minimaal energieverbruik. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons aanbod hekwerk verlichting en of dit geschikt is voor uw type hekwerk? Neem gerust eens contact op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag.