De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Spijlenhekwerk

Sorteer op
Spijlenhekwerk SPP met scherpe puntenkam
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Spijlenhekwerk SPG
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
RVS pen voor aluminium spijlenhekwerk aansluiting
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
eindbeugel
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Spijlenhekwerk met doorgestoken spijlen
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

5 producten

per pagina

Spijlenhekwerk voor uw terrein

Bent u op zoek naar een hekwerk met spijlen om uw tuin, het schoolplein, kantoor- of fabrieksterrein te omheinen? Dan bent u bij Allround Hekwerk aan het juiste adres! Wij bieden diverse soorten spijlenhekwerk en overige benodigdheden aan. Gegarandeerd de beste materialen voor de scherpste prijzen!

Spijlenhekwerken zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitstralingen. Zo kunt ervoor kiezen om een hekwerk zonder franje om uw terrein te plaatsen, hiermee straalt u meer klasse en degelijkheid uit. Kiest u liever een praktische en veilige uitstraling? Dan zijn onze spijlenhekwerken met puntenkam precies wat u zoekt!

Soorten hekwerk met spijlen

Over het algemeen zijn spijlenhekwerken een robuuste maar klassieke vorm van afrastering. Vergeleken gaasafrastering met puntdraad, oogt het spijlhekwerk minder grof. Hierdoor is het geschikt bij vrijwel elk terrein. In ons assortiment spijlenhekwerk zijn twee types te vinden: SPP (Spijlenhekwerk met Puntenkam) en SPG (Spijlenhekwerk Glad afgewerkt). Beide types zijn verzinkt en daarna gepoedercoat in groen (RAL 6009) of zwart (RAL 9005). Eventueel andere RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Prijs spijlenhekwerk

Buiten de grootte van het te omheinen grondgebied, verschillen de prijzen van het spijlenhekwerk in wel of geen puntenkam. Daarbij zijn de accessoires zoals staanders en kunststof aansluitingen voor spijlenhekwerk los te verkrijgen. Tevens ligt het er nog aan of u een poort wilt plaatsen als extra ingang op uw terrein. In dat geval raden wij u aan om een kijkje te nemen in ons poorten assortiment.

Vragen over een spijlenhekwerk?

Twijfelt u of heeft u vragen bij het aanschaffen van spijlenhekwerk? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier. Zowel met particulieren als bedrijven kijken we samen naar alle wensen en behoeftes. Zo vinden we de best passende mogelijkheid voor u. Onze service gaat daarnaast nog verder dan alleen Nederland. Wij leveren namelijk verschillende soorten hekwerken in de gehele Benelux!