Gaashekwerk

Gaashekwerk
Sorteer op

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Gaasafrastering OZZ compleet
Vanaf € 23,55
Gaasafrastering ORZ compleet (3 puntdraden)
Vanaf € 35,25
Hoekpalen
Vanaf € 38,60
Eindpalen
Vanaf € 38,60
Rol geplastificeerd harmonicagaas
Vanaf € 75,00
Staanders
Vanaf € 14,60
Spandraad
Vanaf € 30,50
Binddraad - knoopdraad
Vanaf € 12,80
Einddop
Vanaf € 1,00
Band RVS rond 42, 60 of 89 mm
Vanaf € 1,06
Verstevigingshoek of hoekversterking
Vanaf € 0,35
Kunststof spanstift houder
Vanaf € 0,60
Bevestiging clip
Vanaf € 0,69
Doorvoerkop
Vanaf € 2,99
Puntdraadhouder
Vanaf € 6,26
Prikkeldraad
Vanaf € 92,84
Schetsplaten
Vanaf € 4,85
Kunststof koppelstuk rond 42 mm.
Vanaf € 0,73
koppelmof- buisverbinder
Vanaf € 3,26
Pantanet Gaas
Vanaf € 28,30
Spanstaven - Spanstiften
Vanaf € 1,29
Afdekdop
Vanaf € 0,65
Voetplaat voor staander 60 mm.
Vanaf € 23,63
Bovenbuis-rond 42 mm.
Vanaf € 34,50
Sorteer op

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina

Op zoek naar erfafscheiding door gaashekwerk?

Gaashekwerk is het meest voorkomende soort hekwerk. Van het afschermen van tuin, weiland en dierenverblijf tot woonerf of zwaar industrieel bedrijventerrein. Allround Hekwerk biedt in de basis twee soorten gaashekwerk: met of zonder puntdraadhouders of bovenbuis. Maar op gebied van bijvoorbeeld gaashoogte, -dikte, -wijdte en -kleur zijn er naar ieders persoonlijke wens en smaak volop mogelijkheden.

 

Een gaashekwerk met of zonder prikkeldraad?

Zoals benoemd kunt u dus kiezen voor een gaashekwerk met of zonder bovenbuis of puntdraadhouders (prikkeldraad). Wanneer u een meer onopvallend hekwerk zoekt voor bijvoorbeeld uw eigen terrein is een hek zonder puntdraadhouders een zeer geschikte optie. Wilt u een terrein of erf extra goed beveiligen? Dan kiest u het beste voor een hekwerk met puntdraadhouders. Zo bent u extra goed beveiligd tegen ongenode gasten.

 

De voordelen van een hekwerk gaas

Een gaashekwerk, soms ook wel een harmonicagaas hekwerk genoemd, kent vele voordelen. Want naast de ruime keuze in hoogte, wijdte en dikte kunt u bij Allround Hekwerk ook kiezen voor een verzinkt of gepoedercoat hekwerk gaas. Daarnaast leveren we altijd per strekkende meter de bijbehorende materialen als staanders, koppelstukken en de eventuele overklim beveiliging. Een ander voordeel is dat het een zeer duurzaam soort hekwerk is dat desgewenst decennia lang meegaat. Ook kunt u een hekwerk met gaas laten begroeien voor een meer natuurlijke uitstraling.

 

Wat kost een gaashekwerk?

De kosten voor een gaashekwerk zijn afhankelijk van de uitvoering en het aantal meter dat u nodig heeft. Wel kan met zekerheid gezegd worden dat het een van de meest budgettaire hekwerken is. Het lange levensbehoud bewijst bovendien de topkwaliteit van het materiaal. Omdat wij per meter ook de nodige bijhorende materialen leveren bent u gegarandeerd van een geweldige prijs-kwaliteitverhouding

 

Allround Hekwerk helpt u graag op weg

Bent u niet helemaal zeker welk type hekwerk het meest geschikt is voor uw omheining of afscheiding? Of twijfelt u nog over het aantal meter dat u nodig heeft? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Allround Hekwerk over onze montage mogelijkheden. Onze professionals staan u graag te woord en helpen u aan alle nodige informatie.