Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat 8/6/8 Hekwerk

Dubbelstaafmat 8/6/8 Hekwerk

Prijs per strekkende meter

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
configurator

Configureer uw hekwerk

Overzicht

description
Omschrijving

Dubbelstaafmat 8/6/8 Hekwerk

Wij bieden het populaire dubbelstaafmat hekwerk als compleet hekwerk  per meter aan. Dat wil zeggen de zware (8/6/8) dubbelstaafmaten inclusief staanders afdekdop en bevestigingsmateriaal.

Het dubbelstaafmat hekwerk 8/6/8 compleet wordt samengesteld met onze hekwerk-configurator, een door Allroundhekwerk geconfigureerd product bestaat uit de volgende producten

 1. Dubbelstaafmat 8/6/8 in de gewenste hoogte
 2. Rond 60 staanders in de juiste hoogte en kleur
 3. Het juiste aantal beugels in de juiste kleur
 4. Afdekdoppen 1 per staander
 5. Roestvaststalen slotbouten met zeskantmoeren en ringen
 6. Boorschroeven 1 per staander

Als er een keuze in hekwerk-hoogte en kleur is gemaakt en het aantal strekkende meters bekend  is, wordt bestellen van een compleet hekwerk 6/5/6 kinderspel. Het bestellen is door de Allround hekwerk configurator enorm vereenvoudigd, automatisch worden alle benodigde componenten voor een compleet hekwerk bij elkaar gezet.

En wanneer de montage tips in de gaten worden gehouden, rest ons alleen nog heel veel succes te wensen met de installatie van het hekwerk. Mochten er toch nog vragen zijn bij en over de montage, dan zitten wij klaar om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Het dubbelstaafmat hekwerk (DSM) heeft zijn plaats in de markt verovert en wordt op vele terreinen toegepast. Zo komen we het tegen in parken en tuinen, bij scholen en kinderdagverblijven, sportterreinen en camping, stations en langs het spoor, als afrastering in stedelijke omgeving en parkeergarages, of als balustrade. Kortom een Multi toepasbaar product. Als standaard hebben wij gekozen voor de matten met rond 60 mm staanders , langlipbeugels en RVS slotbouten plus moeren.

Hoogten ;

600 mm. 800 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm. 1630 mm. 1830 mm 2030 mm. 

Uitvoeringen;

Thermisch verzinkt, Thermisch-verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009, 9005 of 7016

Aantal bevestiging punten,

Tot de hoogte 1630 wordt er met 2 bevestiging punten gerekend tot en met 2030 zijn dit er 3. Als er meer bevestig punten gewenst zijn zullen beugels met bouten en moeren bijbesteld moeten worden.

Hoek en eind palen,

De configurator rekent met eindpalen er kan gekozen worden voor hoekpalen De hoeken worden door hoekbeugels i.p.v. tussenbeugels gecreëerd. Als er maten gedeeld moeten worden en extra palen nodig zijn. Kunnen en moeten deze extra bijbesteld worden, hoek en eind palen worden ook separaat aangeboden.

Daarnaast kunnen ook bijvoorbeeld de schetsplaten voor extra stabiliteit of, voor extra privacy en bescherming tegen de wind, kan er gekozen worden voor vlechtband.

Montage Tip;

Streep een hoogte af op de staanders (dop 30 mm plus speling bijvoorbeeld 50 mm. is 80 mm. meer dan de mat hoogte).

Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn).

De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulp middel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.).

De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk ( gebruik een waterpas) de grond in (ca. 800mm). De staanders kunnen het beste in de bodem geslagen worden i.p.v. boren of graven, een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop.

Plaats dan eventueel de schetsplaten.

Dan de doppen met ophang haken (haken van de zichtzijde af lijkt strakker) waar de matten ingehangen worden.

Dan kunnen de beugels gemonteerd worden (handig om dat met 2 personen te doen).Op elke paal 1 beugel vastzetten met de bijgeleverde boorschroef.

En het hekwerk staat.

Wanneer welke hoogte gebruiken?

Hieronder een aantal opmerkingen over hekwerkhoogte en beleving, een dubbelstaafmat hekwerk moet naast een mooi, strak uiterlijk vooral functioneel en veilig zijn. De opmerkingen zijn slechts bedoeld om een keuze in hekwerk hoogte eenvoudiger te maken, niet gebaseerd op wetten en plichten, louter op onze eigen ervaringen.

 • 1 meter hoog hekwerk, kan een volwassen persoon overheen stappen, echter recht op zittend behoud men vrij uitzicht vanuit huis of terras.
 • 1.20 meter hoog hekwerk, moeilijk over heen te komen, men kijkt tegen het hekwerk aan, meest gebruikt voor kind veiligheid.( veiligheid gaat voor uitzicht) scholen, dagverblijven etc.
 • 1.40 meter hoog, staand vrij uitzicht, wordt veel gebruikt voor binnen houden van middelgrote honden (grotere 160 of 180 hoog)
 • 1.80 meter hoogte = schutting maat, veel gebruikte maat als erfafscheiding na de voorgevel niet of moeilijk overheen te kijken.
 • 2.00 meter hoogte, hoog en inbraak veilig hekwerk, waar met tegen opkijkt, biedt bij begroeiing veel privacy. Wordt veel op industrie terreinen gebruikt

Product  Specificaties

 • Horizontale draadstaven : 2 stuks van rond 8 mm.
 • Verticale draadstaven     : 1 stuks van rond 6 mm.
 • lengte                              : 2508 mm.
 • Maaswijdte                      : 50 mm. tussen de vertikalen en 200 mm tussen de horizontalen(50 x 200 mm.)
 • Hoogte                            : variabel 610- 2030 mm.
 • gewicht                           : variabel 14.3- 51.9 Kg.
 • Staanders rond 60 mm. en zijn ca 800 mm langer dan de matten hoog zijn.
 • Doppen voorzien van ophang gaten, voor montage gemak en meer vandalisme bestendig.
 • Langlipbeugels voor extra stevigheid.
 • Roestvaststalen slotbouten m8 x 25, moeren en ringen.
 • Verzinkte boorschroef per staander als borging van de klemverbinding
Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbelstaafmat 8/6/8 Hekwerk
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Jan K. Bosmalaan 1-B, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.