Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Enkele poorten

De enkele poort kent vele benamingen, zo wordt de metalen enkele poort ook wel looppoort, loophek, hekpoort, tuinpoort of hekje genoemd, Allround hekwerk geeft de voorkeur aan enkele poort. Ook vanwege de grote diversiteit van inzetbaarheid zoals toegangspoort bij het kantoor, het looppoortje bij school, het hekje bij de dierenweide of toch gewoon als tuinpoort bij de particuliere woning of als vluchtdeur in de steeg. Meest populair is de dubbelstaafmat poort die ook zoveel mogelijk op voorraad gehouden wordt.

Sorteer op
Enkele dubbelstaafmat poort met kader
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Enkele poort light
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Tuinpoort met gaasmatvulling
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Spijlenpoort budget
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

4 producten

per pagina

Een enkele poort voor uw hekwerk?

Zoekt u een enkele poort bij uw hekwerk? Wellicht in de vorm van een tuinpoort die direct toegang tot uw erf geeft. Een enkele poort als tuinhek is een van de meest populaire varianten. Het zorgt voor de nodige afscheiding, bijvoorbeeld voor kleine kinderen, maar blijft toch uitnodigend. Het zorgt voor een afgewerkt geheel in combinatie met uw hekwerk en houdt naast kinderen ook huisdieren veilig van bijvoorbeeld druk verkeer. Daar waar bij een brede oprit waar auto’s doorheen moeten gekozen wordt voor een dubbele poort, is een enkele poort de ideale looppoort. 

Zoekt u een bescheiden enkele poort, bijvoorbeeld als eenvoudig tuinhekje, dan is de enkele poort uit onze eigen productie misschien wat voor u. De enkele dubbelstaafmat poort met kader is een bekend, maar vergeten model. Wij hebben het nieuw leven ingeblazen. Het ontbreken van de boven- en onderkoker van de poortvleugel geeft de poort een open en transparant karakter. De Allround poort is een onopvallend onderdeel van een compleet hekwerk, het aanzicht van het hekwerk wordt niet verstoord.

Welke enkele poort zoekt u?

Heeft u een dubbelstaafmat hekwerk en zoekt u passende enkele poort? Onze zeer populaire en scherp geprijsde Enkele dubbelstaafmat poort met kader is multifunctioneel en kan voor vele doeleinden worden ingezet. Door de uitgekiende productie kan deze poort ondanks de hoge kwaliteit  zeer voordelig worden aangeboden. Deze enkele poort is thermisch verzinkt en eventueel in kleur gepoedercoat. Met kader wordt bedoeld de kokerlijst van 40 x 40 rondom de poortvleugel, die in diverse standaard afmetingen wordt aangeboden.

Tuinpoort met gaasmatvulling

Onze enkele tuinpoort met gaasmat is ideaal als afscheiding van perkjes, parkjes en tuinen. De transparante look geeft een uitnodigende sfeer, alsook de duidelijkheid van een afrastering. Zo kunnen bijvoorbeeld honden vrij rondlopen zonder dat u er verder omkijken naar heeft. Onze tuinpoort kent standaard een verzinkte uitvoering, maar kan desgewenst worden gepoedercoat in RAL 6009 (groen) of RAL 9005 (zwart). Deze enkele poort is inclusief een RVS Locinox slot en 2 ronde poortpalen (60 mm). De poortvleugel is voorzien van een gaasmatvulling van 50 x 50 mm en is aan de bovenzijde glad afgewerkt.

Spijlenpoort budget

Deze enkele poort is in de typische spijlen uitvoering. Onze budgetlijn is doordacht in een geweldige prijs kwaliteitverhouding. Niet te zwaar, niet te licht, maar precies dat wat nodig is voor een complete enkele poort van goede kwaliteit. De spijlenpoort wordt toegepast in combinatie met een spijlenhekwerk, gaashekwerk of dubbelstaafmat hekwerk.

De voordelen van een enkele poort

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Levering in de hele Benelux
  • Wij maken uw enkele poort op maat

Enkele poort beveiliging

Als leverancier van afrasteringen voelt Allround Hekwerk zich verantwoordelijk zorg te dragen voor goede veiligheid en beveiliging rondom hekwerken en poorten. Door samen te werken met toonaangevende leveranciers die voortdurend hoogstaande oplossingen bedenken om personen binnen hun omgeving (perimeter) te beveiligen, kan Allround Hekwerk veilige materialen aanbieden, dat is ook precies waar de onlangs aangescherpte  EN 12604-norm naar streeft. Kindveiligheid is voor veel afnemers een prioriteit. Met de Kidlock veiligheidsknop, waarbij 1 of meerdere punten tegelijkertijd (met een druk van 2 kg) moeten worden ingedrukt, houdt u kinderen op veilige afstand van openbare wegen, zwembaden en andere risicovolle omgevingen. Andere veiligheidsonderdelen zijn deurdrangers zoals hydraulische poortsluitingen, of veiligheidskabels die uw poortvleugel extra beveiligen. Ideaal is dan ook de veiligheidsset voor poorten waarin meerdere onderdelen gecombineerd worden voor een optimale veiligheid van uw enkele poort.

Wat kost een enkele poort?

Onze enkele  poort prijzen variëren per type poort, afmeting en uitvoering. Daarnaast is het afhankelijk van uw verdere gepersonaliseerde wensen zoals levering, maatwerk en montage wat de kosten van een dubbele poort plaatsen zijn. Natuurlijk wilt u graag precies weten wat de kosten zijn voor de door u gewenste enkele poort. Gelukkig hoeft u daarvoor niet alle verschillende combinaties uit te proberen, u vraagt gewoon vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons dan een prijsindicatie, volledig op maat gericht op al uw persoonlijke wensen. Natuurlijk mag u ook altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de beste poort voor u!