Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

betonproducten

betonproducten

Betonplaathouder

De Betonplaathouder ook wel betonplankhouder of betonplaatdrager genoemd, zien we steeds vaker onder onze hekwerken. Een betonplaat is natuurlijk ook een perfecte afwerking voor een afrastering en biedt vele voordelen.

De betonplaathouder, houdt de betonplaat op zijn plaats en maakt de perfecte verbinding met de staander. Met een betonplaathouder, wordt de montage van de betonplaten een stuk eenvoudiger. En krijgt het hekwerk een zeer strak uiterlijk!

Door de combinatie van een betonplaathouder met een betonplaat kan het hekwerk mooi waterpas geplaatst worden terwijl de onderzijde door de betonplank dicht afgewerkt wordt de betonplaathouder heeft een vrijwel naadloze verbinding op de staander.

De dichte onderzijde van het hekwerk kan tevens als kleine grondkering gebruikt kan worden.

Kleine huisdieren kunnen niet meer eenvoudig ontsnappen, het gras kan met de grastrimmer, kantenmaaiers of bosmaaiers worden onderhouden met als groot voordeel dat de draden niet zo snel meer stuk of vast slaan, als in een hekwerk.

Het gebruik van een betonplaat biedt privacy, veiligheid en het remt tocht, een tuinstrook kan mooi afgewerkt worden, waarmee het een verzorgd uiterlijk geeft. Met een betonplaathouder als een kers op de taart. Allround hekwerk biedt een ruim assortiment aan betonplaathouders, in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Sorteer op
Betonplaathouder U-Model
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Betonplaathouder voor rond
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Steun voor betonplaat
(excl. btw) (incl. btw)
Betonplaathouder met bodemplaatje
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

4 producten

per pagina