De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerk
Sorteer op
Stel zelf samen
Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Stel zelf samen
Dubbelstaafmat 8/6/8 Hekwerk
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Dubbelstaafmatten 8-6-8
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Dubbelstaafmatten 6-5-6 (budget line)
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

4 producten

per pagina

Een dubbelstaafmat hekwerk is niet voor niets razend populair!

Een dubbelstaafmat hekwerk is eigenlijk overal voor geschikt. Van het omheinen van bedrijventerreinen, scholen, sportvelden en parkeerplaatsen tot aan appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen. Dat is ook logisch, want een dubbelstaafmat hekwerk is stevig en heeft een mooi uiterlijk. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding van deze hekwerken uitstekend. En niet in de laatste plaatst belangrijk, het houdt alle ongenode gasten buiten.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

De naam zegt het eigenlijk al. Het hekwerk, soms ook afgekort dubbelstaaf hekwerk genoemd, bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Het populaire dubbelstaafmat hekwerk is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en heeft zijn plaats in de markt inmiddels veroverd én bewezen. Momenteel is een dubbelstaaf hekwerk Nederlands meest favoriete hekwerk. Door de prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van de concurrerende hekwerken zoals een gaashekwerk of een spijlenhekwerk, zijn dubbelstaafmatten niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

In welke maten is een dubbelstaaf hekwerk verkrijgbaar?

Allround hekwerk biedt zowel het solide type dubbelstaafmat 8/6/8 als het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6 aan in verschillende uitvoeringen, hoogtes en voordelige totaalpakketten.

Wat kost een hekwerk dubbelstaafmat?

De prijs voor een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van het gewenste formaat. Natuurlijk wilt u graag precies weten wat de kosten zijn voor het door u gewenste hekwerk dubbelstaafmat. Gelukkig hoeft u daarvoor niet alle verschillende combinaties uit te proberen, u vraagt gewoon vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons dan een prijsindicatie, volledig op maat gericht op al uw persoonlijke wensen. Natuurlijk mag u ook altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen. We helpen u graag in uw zoektocht naar het beste dubbelstaaf hekwerk voor u! 

Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk?

Nog even de voordelen van dubbelstaafmatten van Allround hekwerk op een rij: 

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Levering in de hele Benelux
  • Wij maken uw hekwerk op maat

Veelgestelde vragen

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

De kosten voor een dubbelstaafmat hekwerk zijn afhankelijk van de uitvoering en het aantal meter dat u nodig heeft. Bij Allround Hekwerk vindt u al een compleet dubbelstaafmat hekwerk vanaf € 21,95 per strekkende meter.

Wat is het verschil tussen een dubbelstaafmat en enkelstaafmat hekwerk?

De benaming geeft het grootste verschil al aan. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf, een dubbelstaafmat twee. Een staafmat hekwerk bestaat uit palen en matten. Deze worden met beugels aan elkaar vastgemaakt. De matten worden opgebouwd uit spijlen die aan elkaar gelast zijn. Bij een enkel staafmat hekwerk zijn de mazen in de matten iets groter, dan bij een dubbelstaafmat hekwerk.

Kan ik mijn dubbelstaafmat hekwerk ook laten bezorgen?

Bedrijf of particulier, bij ons kan iedereen terecht. Ook uw locatie is van ondergeschikt belang, want wij leveren in de gehele Benelux. Bent u dus niet in staat uw hekwerk bij ons op te halen, dan zorgen wij voor een snelle levering.

Welke onderdelen zijn inbegrepen bij een compleet dubbelstaafmat hekwerk?

Per strekkende meter besteld hekwerk leveren wij altijd de bijbehorende materialen, zoals staanders, bevestigingsmaterialen en afdekdoppen.

Kan ik ook afwijkende maten dubbelstaafmat hekwerk bestellen?

U kunt iets naar uw wensen uitzoeken uit ons bestaande assortiment, maar u kunt ook bij ons terecht voor maatwerk. Op zoek naar een hekwerk op maat? Bent u niet helemaal zeker welk type hekwerk het meest geschikt is voor uw omheining of afscheiding? Of twijfelt u nog over het aantal meter dat u nodig heeft? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Allround Hekwerk. Wat uw situatie ook is, wij hebben er een hekwerk oplossing voor!

Kunnen jullie naast leveren het dubbelstaafmat hekwerk ook monteren?

Ja, dat kan zeker. Neem voor onze montagemogelijkheden even contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met een persoonsgerichte oplossing.

Kan ik een dubbelstaafmat hekwerk ook zelf plaatsen?

Liever zelf monteren? Bij de productomschrijving van onze dubbelstaafmat hekwerken vindt u handige montagetips!

Van welke merken bieden jullie hekwerken?

Bij Allround Hekwerk bent u zeker van hekwerken, poorten en onderdelen van topmerken als:

Wat is de levertijd van een dubbelstaafmat hekwerk?

Met onze voorraad producten zijn wij in staat om binnen 1-3 werkdagen uw bestelling te verwerken. Indien er een ongebruikelijk grote vraag is naar een specifiek product, is het mogelijk dat er een vertraging ontstaat in het leveren van het product. Dit zullen wij vroegtijdig aangeven en een aangepaste levertijd opgeven. Tevens zal de optie tot teruggave van het totaalbedrag worden aangeboden. Standaard levertijd:

  • Nederland: 1-3 werkdagen
  • België en Duitsland: 2-4 werkdagen

De dubbelstaafmat 6/5/6 is niet zoals de dubbelstaafmat 8/6/8 op voorraad, levertijd 1 à 2 werkweken.