Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk

Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
configurator

Configureer uw hekwerk

Overzicht

description
Omschrijving

Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet,

Wij bieden het populaire dubbelstaafmat hekwerk aan als een compleet pakket. Dat wil zeggen de 6/5/6 dubbelstaafmat met staanders en de daarbij behorende beugels incl. alle bouten, moeren , ringen en afdekdoppen.

Meest verkochte hekwerk,

Dubbelstaafmat hekwerk is momenteel het door ons  meest verkochte hekwerk en we zien steeds vaker dat de keuze op het type 6/5/6 valt.

Dubbelstaafmat 6/5/6 heeft zijn plaats in de markt verovert en wordt op vele terreinen toegepast. Zo komen we het dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 tegen in parken en tuinen, bij scholen en kinderdagverblijven maar ook op de camping of langs het sportveld. Kortom een Multi toepasbaar hekwerk zowel voor professioneel gebruik als bij de particulier achter in de tuin.

Montage Tip,

Streep een hoogte af op de staanders (dop 30 mm. plus speling bijvoorbeeld 50 mm is 80 mm meer dan de mat hoogte) Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn).De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulp middel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.)

De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk ( gebruik een waterpas) de grond in (ca. 800mm).De beste methode om staanders in de bodem te plaatsen is d.m.v. slaan, een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop en bij grotere hekwerken is een palenrammer een aanrader. Plaats dan eventueel de schetsplaten. Dan de doppen met ophang haken (haken van de zichtzijde af lijkt strakker) waar de matten ingehangen worden. Dan kunnen de beugels gemonteerd worden (handig om dat met 2 personen te doen).Op elke paal 1 beugel vastzetten met de bijgeleverde boorschroef. En het hekwerk staat.

Het dubbelstaafmat hekwerk wordt in diverse hekwerk hoogten aangeboden;

600 mm, 800 mm 1000 mm 1200 mm 1400 mm1630 mm 1830 mm 2030 mm 2023 mm 2043 mm.

Hekwerk kleur?

Het hekwerk wordt in diverse kleuren aangeboden, de standaard kleuren zijn;

 1. Thermisch verzinkt (zinkkleur)
 2. Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 (Dennengroen)
 3. Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005 (Gitzwart)
 4. Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016 (Antraciet)

De meest populaire kleur blijft zwart (Ral 9005) 70% van de verkochte hekwerken is zwart! Afwijkende kleuren kan ook , vraag dan een aanbieding op maat aan! 

Wanneer welke hekwerk hoogte gebruiken?

Wanneer gebruiken we welke hekwerk hoogte, vaak een lastige vraag. Het moet veilig zijn maar we willen onszelf niet opsluiten.

Hieronder een aantal opmerkingen over hekwerkhoogte en beleving, een dubbelstaafmat hekwerk moet naast een mooi strak uiterlijk, net zoals alle andere afrasteringen functioneel en vooral veilig zijn.

De opmerkingen zijn slechts bedoeld om een keuze in hekwerk-hoogte eenvoudiger te maken, deze opmerkingen zijn niet gebaseerd op wetten en plichten, louter op onze eigen ervaringen.

 1. 60 cm hoog is slecht een afbakening van een terrein mens en de meeste dieren gaan hier eenvoudig overheen.
 2. 80 cm hoog voor kleine dieren en een kleine barrière voor kinderen, lastig wanneer er poortjes in zitten i.v.m. erg lage deurkruk.
 3. 100 cm hoog hekwerk, een volwassen persoon stapt hier nog wel overheen, recht op zittend behoud men vrij uitzicht vanuit huis of terras.
 4. 120 cm hoog hekwerk, moeilijk overheen te komen, zittend kijkt met tegen het hekwerk aan, veel gebruikt voor kind veiligheid ( veiligheid gaat voor uitzicht) veel gezien bij scholen en kinderdagverblijven.
 5. 140 cm hoog hekwerk, staand heeft een volwassen persoon vrij uitzicht, wordt veel gebruikt voor het binnen houden van middelgrote honden ( grotere honden 160 of 180 hoog)
 6. 180 cm hoog hekwerk is schutting maat, veel gebruikte maat als erfafscheiding tussen de buren achter huis of na de voorgevel. Niet of moeilijk overheen te kijken.
 7. 200 cm hoog hekwerk, inbraak werend, veilig hekwerk wat veel privacy biedt.Wel een hekwerk waar me niet overheen maar tegenop kijkt. Wordt veel op industrie terreinen gebruikt
 8. 220cm en 240 cm hoog hekwerk  is in de meeste gevallen vergunning plichtig. Biedt veel privacy en kan een veilig gevoel geven in een onveilige omgeving. 

Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 compleet!

Het dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 compleet wordt samengesteld met onze hekwerk-configurator. Een compleet hekwerk bestaat sowieso uit de volgende producten;

 1. Dubbelstaafmat 6/5/6 in de gewenste hoogte
 2. Rond 60 staanders in de juiste hoogte en kleur
 3. Het juiste aantal beugels in de juiste kleur
 4. Afdekdoppen 1 per staander
 5. Roestvaststalen slotbouten met zeskantmoeren en ringen
 6. Boorschroeven 1 per staander

Als er een keuze in hekwerk-hoogte en kleur is gemaakt en het aantal strekkende meters bekend  is, wordt bestellen van een compleet hekwerk 6/5/6 kinderspel. Het bestellen is door de Allround hekwerk configurator enorm vereenvoudigd, automatisch worden alle benodigde componenten voor een compleet hekwerk bij elkaar gezet.

En wanneer de montage tips in de gaten worden gehouden, rest ons alleen nog heel veel succes te wensen met de installatie van het hekwerk. Mochten er toch nog vragen zijn bij en over de montage, dan zitten wij klaar om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Product  Specificaties

 • Horizontale draadstaven : 2 stuks van rond 6 mm.
 • Verticale draadstaven     : 1 stuks van rond 5 mm.
 • lengte                              : 2508 mm.
 • Maaswijdte                      : 50 mm. tussen de vertikalen en 200 mm tussen de horizontalen(50 x 200 mm.)
 • Hoogte                            : variabel 610- 2030 mm.
 • gewicht                           : variabel 14.3- 51.9 Kg.
 • Staanders rond 60 mm. en zijn ca 800 mm langer dan de matten hoog zijn.
 • Doppen voorzien van ophang gaten, voor montage gemak en meer vandalisme bestendig.
 • Langlipbeugels voor extra stevigheid.
 • Roestvaststalen slotbouten m8 x 25, moeren en ringen.
 • Verzinkte boorschroef per staander als borging van de klemverbinding
Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Jan K. Bosmalaan 1-B, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.