Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Harmonicagaas hekwerk

Sorteer op
Stel zelf samen
Gaashekwerk met puntdraad
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Stel zelf samen
Gaashekwerk
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Bovenbuis-rond 42 mm.
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Eindpalen
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Rol geplastificeerd harmonicagaas
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Hoekpalen
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

6 producten

per pagina

Omheinen en beveiligen met een harmonicagaas hekwerk

Een harmonicagaas hekwerk is een zeer populair hekwerk. Het is waarschijnlijk ook de meest bekende manier om uw terrein af te schermen. Daarnaast is het enorm duurzaam en gaat dan ook jaren, zeg maar gerust decennia, mee. Een harmonicagaas hekwerk wordt gemaakt van sterkte metaaldraden en bij Allround Hekwerk heeft u volop keuze in de afwerking. Denkt u alvast na over bijvoorbeeld de hoogte, dikte, lengte en zelfs kleur van uw hekwerk!

Ga voor een harmonicagaas hekwerk op maat

Of u nu uw tuin, weiland, privéterrein of dierenverblijf wilt afschermen of een bedrijventerrein goed wilt beveiligen. Met een hekwerk harmonicagaas slaagt u altijd.  Wel of geen bovenbuis op uw hekwerk? Een harmonicagaas hekwerk zonder prikkeldraad? Of zeker zijn van het uitsluiten van ongenode gasten door een harmonicagaas hekwerk met prikkeldraad? Een combinatie met een enkele of dubbele poort? En verzinkt of toch liever in een kleur gepoedercoat? Het kan allemaal. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw hekwerk zelf te monteren of het te laten uitvoeren door de specialisten van Allround Hekwerk.

De voordelen van een harmonicagaas hekwerk

Een hekwerk van harmonicagaas wordt soms ook gewoon een gaashekwerk of gaasafrastering genoemd. De hierboven genoemde opties klinken misschien als veel keuzes moeten maken, maar eigenlijk zijn het allemaal geweldige voordelen om uw hekwerk volledig op maat en naar uw eigen wens te realiseren. Want bij Allround Hekwerk leveren we altijd per strekkende meter de bijbehorende materialen als staanders, koppelstukken en de eventuele bovenbuis of puntdraadhouders (prikkeldraad). Een ander voordeel is dat u het hekwerk ook kunt laten begroeien voor een meer groene, natuurlijke uitstraling.

Wat kost een harmonicagaas hekwerk?

De kosten zijn afhankelijk van de uitvoering en het aantal meter dat u nodig heeft. Wel kan met zekerheid gezegd worden dat het een van de meest budgettaire hekwerken is. Het lange levensbehoud bewijst bovendien de topkwaliteit van het materiaal. Omdat wij per meter ook de nodige bijhorende materialen leveren bent u gegarandeerd van een geweldige prijs-kwaliteitverhouding!

Allround Hekwerk helpt u graag op weg

Bent u niet helemaal zeker welk type hekwerk het meest geschikt is voor uw omheining of afscheiding? Of twijfelt u nog over het aantal meter dat u nodig heeft? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Allround Hekwerk over onze montage mogelijkheden. Onze professionals staan u graag te woord en helpen u aan alle nodige informatie.