Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Over ons

Over Allround Hekwerk

Allround Hekwerk: een gevestigde naam in een specifiek ambacht!

Wilt u uw tuin voorzien van een mooi, strak en betaalbaar hekwerk? Of wilt u uw bedrijfspand voorzien van een sterk hoog hek? Bij Allround Hekwerk kan het allemaal. Wij bieden de oplossing voor u hekwerk probleem. Wij hebben een groot assortiment aan hekwerken geschikt voor zowel woningen als bedrijven.

Voordat u een hekwerk besteld is het belangrijk om een passende keuze te maken die afhankelijk is van uw behoeftes en wensen. Kijk daarom altijd eerst wat het doel is van uw hekwerk of poort. Kies daarna een passend product en stel uw hekwerk of poort helemaal zelf samen.

 

Onze verschillende soorten hekwerken

Allround Hekwerk biedt tuinhekken voor al uw wensen en dromen. Onderstaand vind je het complete aanbod hekwerken. Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Twijfel niet om contact op te nemen per mail of telefonisch. Wij helpen u graag verder.

Wij hebben voor u altijd een oplossing op maat.

Wilt u weten wat Allround Hekwerk voor u kan betekenen?

Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op!