De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Hekwerk

U denkt na over een hekwerk online kopen en start een zoektocht naar de mogelijkheden. Maar een hek kopen blijkt toch nog wat meer voeten in de aarde te hebben dan vooraf gedacht. Hoewel we niet precies weten naar wat voor een hekwerk u op zoek bent, kan Allround Hekwerk u ongetwijfeld op weg helpen. Want onze naam zegt het al, wij zijn allround! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten afrastering en toebehoren. Waarvoor heeft u een hekwerk nodig?

Sorteer op
Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet
Vanaf € 24,65
Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet
Vanaf € 21,95
Barrière-hekwerk
Vanaf € 43,26
Spijlenhekwerk SPP met scherpe puntenkam
Vanaf € 136,43
Spijlenhekwerk SPG
Vanaf € 88,00
Barrière-hekwerk Staander
Vanaf € 51,24
Dubbelstaafmatten 6-5-6 (budget line)
Vanaf € 25,50
Langlip hoekbeugel-set
Vanaf € 3,75
Anti egel bladkorf
Vanaf € 220,00
Staander Ø89
Vanaf € 110,00
Hekwerk verhoogset
Vanaf € 15,00
Slakkenband kit
Solar kit voor Huisdieren
Schuttingset voor katten
Regenpijp isolator Matter Kit
Matter kit
Bladkorf
Vanaf € 198,00
Wind en zichtdoek spanner
Tempora Clip
Vanaf € 7,65
RVS pen voor aluminium spijlenhekwerk aansluiting
Vanaf € 1,66
Voetplaat voor koker 60 x 40
Vanaf € 22,80
Langlip T- Beugel
Vanaf € 6,06
Kunststof langlip beugel
DSM koker beugel kunststof
Vanaf € 1,80

Producten 1-24 van 90

per pagina


Soorten hekwerk allround hekwerk

Een oude omheining die nodig aan vervanging toe is? Een nieuw perceel of bedrijventerrein dat u van een hoogwaardige afrastering wilt voorzien? Bij ons vindt u diverse soorten hekwerken voor alle doeleinden. Of het nou gaat om het afrasteren van een sportterrein, parkeerplaats, oprit, weiland of een hekwerk voor de tuin. Bij ons vindt u meerdere ijzeren hekwerken die allround kunnen dienen. Natuurlijk is het ene hekwerk beter geschikt voor een specifiek project dan het andere, maar in principe is alles mogelijk. Zo is een barrièrehekwerk ideaal om ongewenst in- en uitrijden tegen te gaan. Wilt u ongenode gasten echt weren? Dan is een spijlenhekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk wellicht de beste optie.

Gaashekwerk

Ook het meest voorkomende hekwerk ontbreekt niet in ons assortiment. Het ideale tuin hekwerk of de meest geliefde erfafscheiding is gaashekwerk. Dit type ijzeren hekwerk kent meerdere uitvoeringen zoals met of zonder prikkeldraad of bovenbuis. Overigens is het goed om te weten dat een gaashekwerk ook vaak harmoniagaas hekwerk of gaasafrastering wordt genoemd.

De voordelen van Allround Hekwerk

Naast alleen de mogelijkheid tot een hekwerk kopen, vindt u bij ons ook bijpassende poorten en hekwerk onderdelen. Denk aan onderdelen als beugels en klemmen of koppelstukken. En ook voor de bevestiging van uw poort vindt u bij ons allerhande topkwaliteit poortonderdelen. We heten niet voor niets Allround Hekwerk. Onze grootste voordelen nog even op een rij: 

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Diverse soorten hekwerken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Mogelijkheid tot levering losse onderdelen, maar ook als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Levering in de hele Benelux
  • Wij maken uw hekwerk op maat


Wat kost een hekwerk?

De kosten van een hekwerk worden op basis van de hoeveelheid aan meters die u nodig heeft berekend. Maar wat kost een hekwerk per meter? Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van het type hekwerk en de uitvoering. Een kleur coating bijvoorbeeld, een hek zonder puntdraadhouders of een hekwerk met puntdraadhouders. Gelukkig kunt u bij het selecteren van onze producten zelf al snel en eenvoudig zien wat de verschillende opties per hekwerk zijn en wat dat betekent voor de prijs. Bovendien kunt u handig bijbehorende accessoires selecteren zoals een wind- en zichtdoek, hekwerk verlichting of materialen voor automatisering. Bovendien hoeft u niet zelf alle combinaties te gaan uitproberen als u er nog niet helemaal uit bent of wensen heeft voor een maatwerk hekwerk. Bent u op zoek naar een hekwerk op maat of wilt u specifiek weten wat de kosten voor uw gewenste droom hekwerk zijn? Vraag dan een gerichte offerte aan door contact met ons op te nemen. U ontvangt van ons dan een prijsindicatie, volledig op maat gericht op al uw persoonlijke wensen.

Waarom uw hekwerk online kopen bij Allround Hekwerk?

Op ons ruime en diverse assortiment garanderen we een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om een hekwerk in de tuin, bij sportterreinen, als erfafscheiding of voor de agrarische sector, Allround Hekwerk is er voor iedereen. Van particulieren tot bedrijven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een hekwerk op maat én voeren we desgewenst de levering en montage van het hekwerk volledig voor u uit. Maar komt u het liever zelf ophalen in het altijd gezellige Oudehorne om het hek vervolgens zelf te plaatsen, dan is dat natuurlijk ook goed. Onze specialisten helpen u graag, van de zoektocht naar uw gewenste afrastering tot aan de plaatsing en de nazorg ervan.