De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbele poorten

"Ontdek de perfecte dubbele poort voor uw hekwerk bij Allround Hekwerk. Kies uit praktische oplossingen voor oprit en tuin. Onze poorten zijn van topkwaliteit, leverbaar in diverse maten en kleuren. Beveiliging en stijl in één."
Sorteer op
Dubbele dubbelstaafmat poort met kader
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Dubbele poort light
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Dubbele Tuinpoort met Gaasmatvulling
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

3 producten

per pagina

Een dubbele poort in uw hekwerk?

Zoekt u een dubbel poort bij uw hekwerk? Met een dubbele poort biedt u ruime mogelijkheden aan een zowel praktische als fraaie doorgang. Heeft u een brede oprit, dan oogt dit ook het beste met een bredere poort. Maar naast een dubbele poort voor uw oprit kan ook een dubbele tuinpoort prachtig bij het geheel van uw erf en de afscheiding staan. De dubbele poorten van Allround Hekwerk zijn, net als onze hekwerken, van uitstekende kwaliteit en zorgen voor de finishing touch van uw afrastering. Bovendien heeft u ook bij deze poorten de keuze uit meerdere hoogtes, breedtes en kleuren.

Welke dubbele poort zoekt u?

Heeft u een dubbelstaafmat hekwerk en zoekt u passende dubbele poort met loopdeur? Onze dubbele poort voor een dubbelstaafmat hekwerk heeft twee poorten, ook wel vleugels genoemd. Deze looppoort komt vaak voor op terreinen waar auto’s, aanhangers, trailers of andere dergelijke soorten vervoer doorheen moeten kunnen. Dus bijvoorbeeld opritten, bedrijventerreinen of weilanden. Maar ook als extra afsluiting van grotere voortuinen of garages is deze dubbele poort ook zeker populair.

Dubbele sierpoort

Onze dubbele sierpoort is een echte eyecatcher. Het is een dubbele stalen poort in het Timber-Wood Klokmodel. Een robuust en exclusieve stalen sierpoort met de uitstraling dubbele houten poort. Deze poort kent zodoende het beste van twee werelden. Enerzijds de degelijkheid van het onderhoudsvrije en duurbare staal, anderzijds de fraaie looks van een dubbele poort van hout. Deze kan eventueel geautomatiseerd worden en in combinatie met een Timber-Wood hekwerk kan met deze dubbele sierpoort een unieke afrastering gerealiseerd worden. De Timber -Wood dubbele poort wordt standaard geleverd in een thermisch verzinkte uitvoering en eventueel thermisch verzinkt plus gepoedercoat in groen (Ral 6009), zwart (Ral 9005) of antraciet (Ral 7016).

Levertijd van een dubbele poort

De dubbelstaafmat poort is uit voorraad leverbaar, echter kan door de populariteit van dit product de afname soms sneller gaan dan de productie. Afwijkende maten kunnen op aanvraag gemaakt, geleverd en eventueel geplaatst worden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op. Bekijk voor extra veiligheids- en montagetips de totale productomschrijving. Wij kunnen de Timber-Wood poorten ook op maat leveren, monteren en eventueel automatiseren. Hiervoor doen we u graag een vrijblijvende aanbieding. Van dit product hebben we slechts een beperkte voorraad zodat er met een levertijd van 4 tot 5 weken rekening gehouden moet worden.

De voordelen van een dubbele poort

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Levering in de hele Benelux
  • Wij maken uw dubbele poort op maat

Dubbele poort beveiliging

Allround Hekwerk heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. We dragen dan ook uiterste zorg aan goede beveiligingsonderdelen van topkwaliteit. Hiervoor werken we ook samen met leveranciers die bekendstaan om hoogstaande oplossingen die voldoen aan de EN 12604-norm. Denk aan de Kidlock veiligheidsknop, waarbij 1 of meerdere punten tegelijkertijd (met een druk van 2 kg) moeten worden ingedrukt. Het sluit de poort en omgeving niet compleet af, maar houdt kinderen wel op veilige afstand van openbare wegen, zwembaden en andere risicovolle omgevingen. Andere veiligheidsonderdelen zijn deurdrangers zoals hydraulische poortsluitingen, of veiligheidskabels die uw poortvleugel extra beveiligen. Helemaal zeker van optimale veiligheid en beveiliging bent u dan ook met de veiligheidsset voor uw dubbele poort. 

Wat kost een dubbele poort?

Onze dubbele poort prijzen variëren per type poort, afmeting en uitvoering. Daarnaast is het afhankelijk van uw verdere gepersonaliseerde wensen zoals levering, maatwerk en montage wat de kosten van een dubbele poort plaatsen zijn. Natuurlijk wilt u graag precies weten wat de kosten zijn voor de door u gewenste dubbele poort. Gelukkig hoeft u daarvoor niet alle verschillende combinaties uit te proberen, u vraagt gewoon vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons dan een prijsindicatie, volledig op maat gericht op al uw persoonlijke wensen. Natuurlijk mag u ook altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de beste poort voor u!