Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Hekwerk puntenkam

Onnodige gasten buiten houden? Wij hebben dé oplossing voor u gevonden. Door middel van een puntenkam op uw hekwerk, kan er niet meer over het hekwerk heen geklommen worden. Allround Hekwerk heeft verschillende puntenkammen in het assortiment waardoor uw hekwerk goed beveiligd kan worden. Een puntenkam is eenvoudig op maat te zagen of te bewerken. Zou u graag meer informatie willen over hoe een puntenkam uw hekwerk beter kan beveiligen? Neem vrijblijvend contact op.

Sorteer op
Puntenkam onbewerkt
(excl. btw) (incl. btw)
Roterende puntenkam groot
(excl. btw) (incl. btw)
Roterende puntenkam
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Puntenkam
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

4 producten

per pagina

De mogelijkheden bij een puntenkam

Binnen het assortiment van Allround Hekwerk zijn er verschillende puntenkammen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een roterende puntenkam en een onbewerkte puntenkam. Een roterende puntenkam kan op zowel hekken als poorten gemonteerd worden en is de ideale overklimbeveiliging. Een roterende puntenkam heeft 1 groot voordeel, doordat de punten op de puntenkam draaien, is het erg lastig om houvast te krijgen en kan er niet overheen geklommen worden. Het is mogelijk om een losse roterende puntenkam te bestellen of een grote met 4 punten. 

Een puntenkam voor hekwerk kopen?

U kunt eenvoudig puntenkammen kopen op onze website. Wilt u graag een speciale afmeting voor uw puntenkam?  Laat bij de bestelling een notitie achter zodat we maatwerk voor u kunnen leveren. Een puntenkam van Allround Hekwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben alles in huis om een perfecte puntenkam te leveren. Heeft u ook bevestigingsmiddelen nodig? Allround Hekwerk heeft diverse bevestigingsmiddelen in het assortiment. 

De voordelen van Allround Hekwerk

Waarom uw puntenkammen kopen bij Allround Hekwerk? Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook nog in de gehele Benelux! Ons team doet zijn uiterste best om een geweldige prijs- kwaliteitverhouding aan te bieden. Onze specialisten helpen graag om de best bijpassende puntenkam voor uw hekwerk uit te zoeken. Bedrijf op particulier, wij helpen u graag. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.