Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Afzetpaal van gerecycled kunststof

Afzetpaal van gerecycled kunststof

prijs per stuk

Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Afzetpaal van gerecycled kunststof,

De meest voorkomende milieu vriendelijke vaste afzetpaal van gerecycled kunststof is de diamantkoppaal, deze multi inzetbare kunststof paal zien we als markeringspaal, beschermpaal, Barrierepaal of afzetpaal langs trottoir, parkeerplaats of berm. Door de kleur en structuur, van de uiterst duurzame, weersbestendige en onderhoudsvrije afzetpaal van gerecycled kunststof, past deze zowel in een stedelijke als in een landelijke omgeving. Naast de diamantkoppaal bieden we ook de ronde variant aan, de (halve) kogelkoppaal, deze ronde afzetpaal, met vergelijkbare eigenschappen, is afgewerkt met een fraaie ronde bolkop.

De diamantkoppaal is vierkant (140 x 140) en een lengte van 1400 mm. en heeft een gewicht van ca 17 kg. De kogelkoppaal is rond (150 mm) en is 10 cm langer dan de diamantkoppaal (1500 mm) en omdat de kogelkoppaal een holle kern heeft weegt deze ca 14 kg. Het voordeel van de holle kern is dat de kogelkoppaal een betere schok-werendheid heeft. De afzetpalen, zowel de diamantkop,- als de kogelkoppaal worden ca 1 meter boven het maaiveld geplaatst De palen worden eventueel aangestort met beton.

Dit product vergroot de openbare veiligheid!

De aangeboden varianten;

 • Afzetpaal van gerecycled kunststof (diamantkop) vierkant 140 x 140 totale lengte 1400 mm kleur zwart zonder reflectoren
 • Afzetpaal van gerecycled kunststof (diamantkop) vierkant 140 x 140 totale lengte 1400 mm kleur zwart met 2 reflectoren (rood boven -wit onder) 15 mm breed ( verdiept aangebracht)
 • Afzetpaal van gerecycled kunststof (kogelkop) rond 150 mm totale lengte 1500 mm kleur donkerbruin zonder reflectoren
 • Afzetpaal van gerecycled kunststof (kogelkop) rond 150 mm totale lengte 1500 mm kleur donkerbruin met 2 reflectoren (rood boven -wit onder) 15 mm breed ( verdiept aangebracht)

Levertijd ca 2 week

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Afzetpaal van gerecycled kunststof
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Jan K. Bosmalaan 1-B, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.