De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Anti egel bladkorf

Anti egel bladkorf

prijs per stuk

Product Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

ANTI EGEL BLADKORF

Naast de bekende en zeer gewaardeerde Allround bladkorven is er ook een anti-egel variant. Deze eenvoudige egelvriendelijke oplossing voor een bladkorf, zal veel egelleed doen voorkomen.

 

Waarom een Anti egel-bladkorf?

Als de bladeren van de bomen verkleuren en beginnen te vallen, wanneer de zonuren minderen en de temperaturen dalen onder de 12 graden Celsius, wordt het voor de Egel onaangenaam en zal er steeds minder voedsel voor hem of haar te vinden zijn. Omdat de vacht van een Egel geen isolerende werking heeft kan een Egel slecht tegen kou. Al deze factoren maakt dat een Egel en vallend blad elkaar vinden in de herfst.

Zodra het blad begint te vallen pakken wij onze harken en bladblazers om deze “troep” zo snel mogelijk op te ruimen. Terwijl de Egel een nest begint te bouwen die hoofdzakelijk bestaat uit een losse, structuurloze hoop dorre bladeren, eventueel aangevuld met wat gras en mos. In onze enthousiaste opruim woede, zou zo’n nest eenvoudig over het hooft gezien kunnen worden.

Daarnaast is de hoopbladeren die wij creëren door alles bijeen te leggen een ideale nestelplaats voor de Egel. Allround  hekwerk is zich hiervan bewust en heeft de standaard bladkorven aangepast om deze situatie zoveel mogelijk te voorkomen.

Door een band in de onderste maas van de korf te vlechten, wordt het een heel stuk lastiger voor de Egel om in de bladkorf te klimmen. Daarnaast adviseren wij om hier en daar toch een bultje  blad op een beschutte plek te laten liggen

Een bladberg met een doorsnee van ca 50 cm zou ideaal zijn voor een egelnest. Als we er allemaal een beetje rekening mee houden, hebben we een mooi opgeruimde tuin en kunnen we blijven genieten van dit mooie kleine zoogdier de Egel (Erinaceus europaeus),met zijn bijzondere stekelvacht en gewoonte om zich bij gevaar op te rollen. Dat is de reden voor een anti-egel-bladkorf!

Wij bieden nu standaard , complete bladkorven in de anti- egel variant aan met maar liefst 8750 liter inhoud. Bestaande uit 4 panelen, waarvan 3 stuks een hoogte hebben van 1400 mm. en 1 stuks een hoogte van 800 mm heeft. De panelen hebben een breedte van 2510 mm. en worden geleverd inclusief de bijbehorende bevestiging materialen en het luxe bord met de opmerking ALLEEN VOOR BLAD.

Deze diervriendelijke anti egel bladkorf wordt geleverd in 3 variaties

 • Dubbelstaafmat 6/5/6 Thermisch verzinkt (NEN en ISO 1460)
 • Dubbelstaafmat 6/5/6 verzinkt en gepoedercoat (Nen 5254) in Ral 6009 (Dennengroen)
 • Dubbelstaafmat 6/5/6 verzinkt en gepoedercoat (Nen 5254) in Ral 9005 (Diepzwart)

De egel vriendelijke bladkorf is eenvoudig te monteren en demonteren, in gedemonteerde vorm neemt de Anti egel bladkorf relatief weinig ruimte in, hierdoor hebben wijkverenigingen of gemeenten weinig opslag ruimte nodig wanneer de korven opgeruimd worden.

Ook voor opslag mogelijkheden van grote partijen korven kunnen wij een aanbieding maken, neemt u daarvoor contact met onze Allround medewerkers op!

De korf is een voorraad product. Levertijd ca 4 werkdagen na bestelling

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Anti egel bladkorf
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.