Breekmoer

Breekmoer

Prijs per stuk excl. BTW

Omschrijving / Breekmoer

Breekmoer

Dit product verhoogd de veiligheid!

De rvs breekmoer M8 is een veiligheidsmoer die afknapt op het moment dat de moer vast zit, er blijft een gladde ronde ton om de schroefdraad van de bout zitten. Doordat deze ton glad en afgerond is past er geen sleutel op. Een breekmoer wordt verwijderd door de beugel door te slijpen. Een breekmoer in combinatie met een slotbout geeft een veilige en solide verbinding. Als er meerdere beugels op de staander van het hekwerk geplaatst zijn, hoeven ze niet allemaal te worden voorzien van een breekmoer. Als er minimaal twee bevestigingspunten per staander voorzien zijn van een breekmoer is er al een veilige verbinding gecreëerd.

De breekmoer kan ook achteraf op een al gemonteerd hekwerk geplaatst worden, door de breekmoer als borgmoer achter de gemonteerde moer te zetten. Door vooral bij grote lengten hekwerk, de breekmoer als borgmoer te gebruiken i.p.v. eerst alle gebruikte zeskantmoeren te verwijderen, scheelt dat een hoop montage tijd. Als gereedschap om een breekmoer te bevestigen gebruiken we een dop 13 mm. in een accu (slag)boormachine, een ratel met dop 13 mm. of een ring/steeksleutel 13 mm.

Door de breekmoer aan de binnenzijde van een afgesloten hekwerk te plaatsen is het bijna onmogelijk om deze te verwijderen. Naast hekwerk kan de breekmoer voor veel producten gebruikt worden (brievenbus, reclameborden, sloten, etc.) De breekmoer is van roestbestendig materiaal gemaakt (rvs A2)

Technische informatie

  • Schroefdraadsoort x nominale diameter (D) - M8
  • Hoogte (M1)                                                      - 6 mm.
  • Materiaal                                                           - RVS A2
  • Oppervlakte                                                      - Blank
  • ROHS- conform                                                - JA
  • Hoekmaat (e)                                                    - 15.38 mm.
  • Spoed                                                                - 1,25 mm.

De breekmoer is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Breekmoer
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.