Dubbele dubbestaafmat poort met kader

Dubbele dubbestaafmat poort met kader

Dubbele DSM poort met kader, in verzinkte of gepoedercoate uitvoering, inclusief RVS Locinox slot met 3 eurocilindersleutels.
Breedte 400 cm. Prijs excl. btw

Opties

Omschrijving / Dubbele dubbestaafmat poort met kader

De dubbele dubbelstaafmat (DSM) poort met kader.

Dubbele DSM poort thermisch verzinkt en eventueel in een standaard kleur gepoedercoat. Scharnieren: 180 graden 4-dimensionaal regelbaar (zowel links- als rechtsom draaibaar te monteren) Poortvulling: Dubbelstaafmat type 8/6/8 maas 50/200 mm Poortpalen: bij 400 cm brede doorgang100 x 100 x 3 mm., Poortkader: rondom koker 40 x 40 x 2 mm., Sluiting: RVS Locinox sloten incl. eurocilinder met 3 sleutels en uitgevoerd in een aluminium slotkast.

De dubbele DSM poort is uit voorraad leverbaar.

Alle standaard afmetingen zijn nog niet vermeld op deze site maar zullen spoedig volgen.

Een poortdoorgang van 200 cm, 250 cm, 300 cm en 400 is met gelijke poortvleugel lengten mogelijk. Ongelijke vleugels geven nog meer maat mogelijkheden ; bijvoorbeeld een loopdeel van 125 cm samen met een poortvleugel van 200 cm maakt een poort opening van 325 cm. Voor een passende oplossing maken wij, zolang de site niet volledig is, graag een aanbieding op maat.

Voor overklim beveiliging kan een losse (opschroefbare) puntenkam in de hekwerk kleur bijbesteld worden. Voor een gaas aansluiting zijn losse gaaskammen op maat en in de hekwerk kleur te verkrijgen en voor de aansluiting met dubbelstaafmatten is er de poort bevestiging beugel.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbele dubbestaafmat poort met kader
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.