Dubbele sierpoort Timber-Wood Klokmodel

Dubbele sierpoort Timber-Wood Klokmodel

prijs is per complete Timber-Wood poort, excl. fundatie

Opties

Omschrijving / Dubbele sierpoort Timber-Wood Klokmodel

De Sierpoort Timber- Wood Klok model

Robuust en exclusief stalen sierpoort met de uitstraling van een houten poort, zeer bewust lijkt deze moderne stalen poort op een (oud) houten poort. Van 2 zeer uiteen lopende poort typen, alle goede eigenschappen bijeen gestopt. De kracht en duurzaamheid van staal met de looks van een houten poort (eventueel geautomatiseerd) in combinatie met een Timber-Wood hekwerk kan een unieke afrastering worden gecreëerd.

Technische gegevens van de Dubbele sierpoort Timber-Wood (Klokmodel)

  • Ligger koker 60x40 mm.
  •  Spijlen koker 80x20 mm.
  •  Spijl afstand hart op hart 150 mm
  • Klok model oploop hoogte is ongeveer 5%
  • compleet geleverd met locinix slot en slot opvang en eurocilinder incl 3 sleutels
  • Poortpalen koker 80x80 tot 3.00 meter doorgang, koker 100x 100 tot 6.00 meter doorgang en koker 120 x 120 voor de 6.00 meter doorgang.
  • De poortpalen zijn verlengd of voorzien van een voetplaat.

De sierpoort Timber -Wood wordt standaard geleverd in een thermisch verzinkte uitvoering en eventueel thermisch verzinkt plus gepoedercoat in groen (Ral 6009), zwart (Ral 9005) of antraciet (Ral 7016).De poort uitgevoerd met verlengde poortpalen wordt tijdens de montage met voorkeur aangestort met beton (hiervoor kan de kant en klare betonmortel in zakken van 25 kg gebruikt worden) De poort uitgevoerd met poortpalen voorzien van een voetplaat kunnen op een bestaande of van tevoren gestorte fundatie geplaatst worden.Er kan ook gebruik gemaakt worden van de prefab betonpoeren met ingestorte ankers die de gelijke steek hebben als de voetplaten.

Wij kunnen het Timber-Wood poorten ook op maat leveren, monteren en eventueel automatiseren, hiervoor maken wij graag een vrijblijvende aanbieding.

Van dit product hebben we slechts een beperkte voorraad zodat er met een levertijd van 4 tot 5 weken rekening gehouden moet worden.

.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbele sierpoort Timber-Wood Klokmodel
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.