De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet

Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet

Prijs is per meter dubbelstaafmat hekwerk excl. btw (aantal meters = veelvoud van 2.58 meter afgerond naar boven in hele meters)

De ingevulde aantallen zijn meters hekwerk, niet het aantal matten

Minimale afname aantal is 3 (meter)….dan 6,8,11,13,16,19,21,enz

Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet

Wij bieden het populaire dubbelstaafmat hekwerk als compleet hekwerk per meter aan. Dat wil zeggen de budgetline 6/5/6 dubbelstaafmaten inclusief staanders afdekdop en bevestigingsmateriaal. Het dubbelstaafmat hekwerk (DSM) heeft zijn plaats in de markt verovert en wordt op vele terreinen toegepast. Zo komen we het tegen in parken en tuinen, bij scholen en kinderdagverblijven, sportterreinen en camping, stations en langs het spoor, als afrastering in stedelijke omgeving en parkeergarages, of als balustrade. Kortom een Multi toepasbaar product. Als standaard hebben wij gekozen voor de matten met rond 60 mm staanders , kunststof langlipbeugels met RVS slotbouten plus moeren en afdekdoppen met haken voor montage gemak en stevigheid

Een dubbelstaafmat met staander rond 60 mm. heeft een lengte van; 2 meter en 58 cm werkend. Een bestelling is altijd een veelvoud van deze 2.58 meter afgerond naar boven in hele meters. (voorbeeld; er is 25 meter hekwerk nodig, dat is 10 x  2.58 werkend = totaal 25.80 meter de bestelling moet dan zijn 26 meter DSM hekwerk. ( LET OP in aantallen meters invullen niet het aantal matten)

Hoogten ; 810 mm, 1010 mm, 1210 mm, 1410 mm. 1630 mm. 1830 mm 2030 mm. 

Uitvoeringen;

 • Thermisch verzinkt,
 • Thermischverzinkt en gepoedercoat in de kleur Ral 6009, 9005 of 7016

Tot de hoogte 1630 wordt er met 2 bevestiging punten gerekend tot en met 2030 zijn dit er 3. Als er meer bevestig punten gewenst zijn zullen beugels met bouten en moeren bijbesteld moeten worden.

Producten als hoek en eindpalen worden separaat aangeboden. ook bijvoorbeeld de schetsplaten of kongcrete voor extra stabiliteit.

Montage Tip;

Streep een hoogte af op de staanders (dop 30 mm plus speling bijvoorbeeld 50 mm is 80 mm meer dan de mat hoogte) Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn).De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulp middel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk ( gebruik een waterpas) de grond in (ca. 800mm).De beste methode om staanders in de bodem te plaatsen is d.m.v. slaan, een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop. Plaats dan eventueel de schetsplaten. Dan de doppen met ophang haken (haken van de zichtzijde af lijkt strakker) waar de matten ingehangen worden. Dan kunnen de beugels gemonteerd worden (handig om dat met 2 personen te doen).Op elke paal 1 beugel vastzetten met de bijgeleverde boorschroef. En het hekwerk staat.

De dubbelstaafmat 6/5/6 is niet zoals de dubbelstaafmat 8/6/8 op voorraad, levertijd 1 a 2 werkweken. Minimale afname is 3 meter (werkelijk 2.58 meter)

 

 

Lees meer Inklappen
Gerelateerde producten
Slagkop
Vanaf € 36,94
HandHei
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbelstaafmat 6/5/6 hekwerk compleet
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

quote
Aanbieding op maat nodig?

Komen de standaard maten niet uit? Vraag dan een aanbieding op maat aan, zodat wij u kunnen helpen.

Vraag aan!
Aanbieding op maat
shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen

  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket

  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50
 • Postpakket

  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95
 • Postpakket

  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95
 • Groot transport

  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 87.50
 • Groot transport

  Gelost
  € 181.50

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet
Vanaf € 24,65