Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Flexibele afzetpaal rond

Flexibele afzetpaal rond

prijs per stuk

Product Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Flexibele afzetpaal rond,

De stalen flexibele afzetpaal rond wordt gebruikt bij afzettingen waar aanrijding van de afzetpaal mogelijk is, vaak bij smallere doorgangen of op een hoek waar bij onoplettendheid de afzetpaal geraakt kan worden. Om beschadiging van zowel de afzetpaal als het voertuig zoveel mogelijk te voorkomen is het gebruik van een flexibele afzetpaal rond een ideale oplossing. Vanwege de unieke verende eigenschap  wordt de afzetpaal ook gebruikt als anti-parkeerpaal.

Bij het duwen tegen de afzetpaal buigt de paal tot een hoek van 30 graden mee, bij het wegnemen van de druk komt de paal in oorspronkelijke stand terug. De flexibele afzetpaal rond is een vaste afzetpaal die rechtstreeks op de harde ondergrond kan worden verankerd, of op een grondhuls ( type 470.60) geplaatst die wordt aangestort met beton

De flexibele stalen afzetpaal rond 76 mm heeft een wanddikte van 2.6 mm. Oppervlakte behandeling is thermisch verzinkt en eventueel gecoat in een witte kleur en voorzien van drie rode reflecterende banen. De paalhoogte is 90 cm boven maaiveld.

 • Flexibele afzetpaal rond 76 mm. staal verzinkt, voorzien van een voetplaat 100 x 150 mm. ( bijbehorende grondhuls type 470.60)
 • Flexibele afzetpaal rond 76 mm. staal verzinkt en gecoat in een witte kleur met 3 roder reflecterende banen, voorzien van een voetplaat 100 x 150 mm. ( bijbehorende grondhuls type 470.60)

De grondhuls moet separaat worden bijbesteld. Er zijn geen afbeeldingen van de thermisch verzinkte uitvoering aanwezig.

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Flexibele afzetpaal rond
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.