Flexibele afzetpaal rond

Flexibele afzetpaal rond

Prijs per stuk excl. btw

Opties

Omschrijving / Flexibele afzetpaal rond

Flexibele afzetpaal rond,

De stalen flexibele afzetpaal rond wordt gebruikt bij afzettingen waar aanrijding van de afzetpaal mogelijk is, vaak bij smallere doorgangen of op een hoek waar bij onoplettendheid de afzetpaal geraakt kan worden. Om beschadiging van zowel de afzetpaal als het voertuig zoveel mogelijk te voorkomen is het gebruik van een flexibele afzetpaal rond een ideale oplossing. Vanwege de unieke verende eigenschap  wordt de afzetpaal ook gebruikt als anti-parkeerpaal.

Bij het duwen tegen de afzetpaal buigt de paal tot een hoek van 30 graden mee, bij het wegnemen van de druk komt de paal in oorspronkelijke stand terug. De flexibele afzetpaal rond is een vaste afzetpaal die rechtstreeks op de harde ondergrond kan worden verankerd, of op een grondhuls ( type 470.60) geplaatst die wordt aangestort met beton

De flexibele stalen afzetpaal rond 76 mm heeft een wanddikte van 2.6 mm. Oppervlakte behandeling is thermisch verzinkt en eventueel gecoat in een witte kleur en voorzien van drie rode reflecterende banen. De paalhoogte is 90 cm boven maaiveld.

  • Flexibele afzetpaal rond 76 mm. staal verzinkt, voorzien van een voetplaat 100 x 150 mm. ( bijbehorende grondhuls type 470.60)
  • Flexibele afzetpaal rond 76 mm. staal verzinkt en gecoat in een witte kleur met 3 roder reflecterende banen, voorzien van een voetplaat 100 x 150 mm. ( bijbehorende grondhuls type 470.60)

De grondhuls moet separaat worden bijbesteld. Er zijn geen afbeeldingen van de thermisch verzinkte uitvoering aanwezig.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Flexibele afzetpaal rond
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.