Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Gaashekwerk bestellen

Opzoek naar een nieuw gaashekwerk? U kunt bij Allround Hekwerk terecht. Gaashekwerk bestellen doet u in onze webshop. De door ons geleverde gaashekwerk zijn van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. Ook is het gaashekwerk door de constructie van kruispunt gelaste staven een stabiele, voordelige en kindvriendelijke oplossing. Onze hekwerken zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Een voordelige dubbeldraads biedt u veiligheid, privacy en bovenal altijd een prettige aanblik van uw terrein wat u omheind wilt hebben. Wat zijn de voordelen van een gaashekwerk van Allround Hekwerk:
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • De beste prijzen en snelste levering
  • Makkelijk te monteren met onze uitgebreide handleidingen
  • Wij bezorgen het product of u kunt het bij ons afhalen
  • Alle dubbeldraadse zijn in voorraad en snel leverbaar
  • Gaashekwerk perfecte kwaliteit
  • Garantie op uw gaashekwerk
Gaashekwerk bestellen doet u hier in onze webshop.

Gaashekwerk online bestellen bij Allround Hekwerken

Allround Hekwerk is de beste aanbieder als u het heeft over gaashekwerk. Wij bieden het populaire gaashekwerk als compleet hekwerk per meter aan. Zo kunt u uw terrein goed beveiligen met een mooie uitstraling. Ons complete pakket bestaat uit de zware (8/6/8) dubbelstaafmaten inclusief staanders afdekdop en bevestigingsmateriaal. Het gaashekwerk heeft zijn plaats in de markt verovert en wordt op vele terreinen toegepast. U komt het hekwerk overal wel tegen. Bij veel parken en tuinen, bij scholen en kinderdagverblijven, sportterreinen en camping, stations en langs het spoor, als afrastering in stedelijke omgeving en parkeergarages, of als balustrade. Kortom is een dubbelmaatstaf hekwerk een product die je op elk terrein wel kan toepassen. Als standaard hebben wij gekozen voor de matten met rond 60 mm staanders, langlipbeugels en rvs-slotbouten plus moeren. Maar wij hebben nog veel meer mogelijkheden. Bekijk onze webshop hier.

Meer weten over een gaashekwerk bestellen?

Wij hebben vakkundige medewerkers die u graag helpen en natuurlijk een goed en deskundig advies geven in het juiste gebruik van een gaashekwerk. Natuurlijk heeft Allround Hekwerk veel meer te bieden dan alleen hekwerken. Wij hebben een compleet assortiment aan hekwerkonderdelen waaronder sloten, clickers, kidlocks, hekpunten, krullen, ringen en nog veel meer. U kunt ook bij ons terecht voor poortaandrijvingen en andere schuifpoort onderdelen. Heeft u technische vragen over de producten van Allround Hekwerken of het verkrijgen van een gaashekwerk, dan helpen wij u graag. We geven u graag een advies op maat.   Poort onderdelen online kopen - Poort onderdelen bestellen - Hekwerk onderdelen bestellen - Hekwerk onderdelen online kopen - Enkele poorten bestellen - Dubbele poorten bestellen - Dubbelstaafmat hekwerk bestellen - Hekwerken online kopen - Gaashekwerk bestellen -Poorten online kopen