KICKBACK afzetpaal

KICKBACK afzetpaal

Prijs per stuk excl. btw

Opties

Omschrijving / KICKBACK afzetpaal

KICKBACK afzetpaal,

De zeer robuuste, flexibele kunststof afzetpaal KICKBACK rond 60 mm. zal bij aanrijden of zelfs bij het met hoge snelheid overrijden weinig schade geven aan het voertuig of aan de afzetpaal zelf. De KICKBACK afzetpaal verhoogt de verkeersveiligheid en bespaard ergernis bij aanrijding. De brokken piloot zal vlot weer verder rijden en voorkomt hiermee oponthoud of zelfs een file.

De KICKBACK afzetpaal wordt geleverd in de kleur wit met rode reflecterende strepen of in het geel met zwarte strepen. De afzetpaal wordt d.m.v. de voetplaat op harde ondergrond verankerd, of op een grondhuls geplaatst (die met beton wordt aangestort). Daarnaast is er nog de voetplaat Quik Release om de afzetpaal snel te kunnen verwijderen als dat nodig is. De Quick Release wordt geleverd samen met de speciale bevestigingsbussen

KICKBACK afzetpaal in de uitvoeribgen;

  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat voor harde ondergrond in de kleur wit met rode reflecterende strepen.
  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat voor harde ondergrond in de kleur geel met zwarte strepen.
  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat incl grondhuls (type 470.60) in de kleur wit met rode reflecterende strepen.
  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat incl grondhuls (type 470.60) in de kleur geel met zwarte strepen.
  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat Quik Release incl speciale bevestiging bus in de kleur wit met rode reflecterende strepen.
  • KICKBACK afzetpaal rond 60 mm met voetplaat Quik Release incl speciale bevestiging bus in de kleur geel met zwarte strepen.

De grondhuls en de speciale bevestiging bus zijn ook los verkrijgbaar

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: KICKBACK afzetpaal
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.