De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Omklapbare afzetpaal rond

Omklapbare afzetpaal rond

prijs per stuk

Product Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Omklapbare afzetpaal rond,

De omklapbare afzetpaal rond wordt vaak in combinatie gebruikt met de vaste afzetpaal om een tijdelijke doorgang te creëren in de afzetting. De omklapbare afzetpaal wordt gebruikt om verkeer geheel of tijdelijk te keren. We zien de afzetpalen vaak langs trottoirs, pleinen , bermen , parkeerplaatsen etc.

De omklapbare afzetpaal rond, is van staal en is thermisch verzinkt volgens de norm; NEN-EN-ISO 1461, waarna de palen eventueel in een witte kleur worden gecoat en voorzien worden van rode reflecterende banen. De omklapbare afzetpalen zijn aan de bovenzijde voorzien van een opgelaste bolle afdekkap. De omklapbare afzetpaal is op een scharnierende voetplaat gelast en kan zowel op een vaste ondergrond als op een grondhuls geplaatst worden. De afzetpaal is vergrendeld, er kan voor verschillende opties gekozen worden om te ontgrendelen.

De omklapbare afzetpaal rond wordt in de volgende varianten aangeboden;

 • omklapbare afzetpaal,900 mm. boven maaiveld, rond 60 mm. v.v. voetplaat 100 x 150 mm. zelf sluitend, ontgrendelen d.m.v. een driekantslot (DIN 3223) (grondhuls type 470.60)
 • omklapbare afzetpaal,900 mm. boven maaiveld, rond 60 mm. v.v. voetplaat 100 x 150 mm. zelf sluitend, ontgrendelen d.m.v. een slot met eurocilinder (grondhuls type 470.60)
 • omklapbare afzetpaal,900 mm. boven maaiveld, rond 76 mm. v.v. voetplaat 100 x 150 mm. zelf sluitend, ontgrendelen d.m.v. een driekantslot (DIN 3223) (grondhuls type 470.60)
 • omklapbare afzetpaal,900 mm. boven maaiveld, rond 76 mm. v.v. voetplaat 100 x 150 mm. zelf sluitend, ontgrendelen d.m.v. een slot met eurocilinder (grondhuls type 470.60)

Bovenstaande varianten worden aangeboden in een, thermisch verzinkte uitvoering en in een uitvoering; thermisch verzinkt plus wit gecoat met rode reflecterende banen,De omklapbare afzetpalen kunnen op een harde ondergrond(bv. beton) geplaatst worden of op een bijbehorende grondhuls (aangestort met beton). De grondhuls moet separaat besteld worden (is niet bij de prijs inbegrepen)

Van de thermisch verzinkte uitvoering is geen afbeelding.

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Omklapbare afzetpaal rond
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.