De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Deurkrukken

Deurkrukken

Een deurkruk van Allround Hekwerk

Wilt u uw deur helemaal afmaken door een sierlijke of een mooie design deurkruk te gebruiken? Bij allround Hekwerk hebben we de deurkruk die u zoekt. Zo heeft u de keuze uit een deurkrukken zwart of kunststof deurkrukken. Ons assortiment is erg uitgebreid waardoor er altijd wel een deurkruk is die bij u past. Pas uw deurkruk aan naar de stijl van uw deur of poort. Zou u graag meer informatie willen over de deurkrukken van Allround Hekwerk? Neem vrijblijvend contact op.

Sorteer op
kunststof deurkruk
Deurkruk zwart polyamide
Deurkruk 60 en 120 mm
Vanaf € 9,23
Deurkruk standaard
Vanaf € 11,25
Deurkruk Aluminium
Deurkruk RVS 90 en 120mm
Vanaf € 22,28
Deukruk Aluminium zwart
Vanaf € 16,20
Deurkruk zware uitvoering
Deurkruk aluminium half
Deurkruk ovaal
Deurkruk alu vast of bewegend
Deurkruk Sier met rozetten
Deurkruk sier
Sier-klink met knop
Sier-klink met krul
kruk voor Locinox slot
Deurkruk rond
Vanaf € 15,98
Veiligheidsknop - Kidlock
Deurkruk Push Panieksluiting
Drukknop
Deurkruk Pushbar voor opbouw
Vanaf € 185,00
Deurkruk Pushbar voor insteeksloten
Vanaf € 196,65
Halve stift-70mm
Tegenkast
Vanaf € 16,64

24 producten

per pagina

Ruim assortiment deurkrukken

Zou u graag een deurkruk binnendeur willen of bent u op zoek naar een deurkruk voor buitendeur? U kunt het allemaal in ons assortiment vinden. Een deurkruk is erg eenvoudig te bestellen op onze website. U kiest een deurkruk uit, voegt deze toe aan uw winkelmand en maak uw bestelling compleet. Bij Allround Hekwerk weten we als de beste dat een deurkruk de gehele uitstraling kan veranderen aan uw hekwerk. Kies voor een moderne of een strakke deurkruk en maak uw hekwerk of poort compleet. Tegenwoordig is een deurkruk rond erg populair. Deze deurkrukken worden vaak toegepast bij poortdeuren. 

Het verschil tussen een deurkruk en een deurklink

U zou het bijna niet geloven maar er zit duidelijk een verschil tussen een deurkruk en een deurklink. Een deurklink zit aan de binnenkant van een deur. Als de deur wordt dichtgetrokken, valt de klink over een haak. Om de deur te openen moet er vervolgens de klink worden opgetild. U kunt dit vaak zien bij schuren en tuinhekken. Een deurkruk is een deurslot en moet u omlaag duwen om vervolgens de de deur te openen. De meeste mensen hebben een deurkruk rvs in huis of tuin.

Waarom kiezen voor Allround Hekwerk?

Bij ons heeft u niet alleen een geweldige prijs-kwaliteitverhouding, maar leveren we ook in de gehele Benelux. U krijgt bij ons snelle en betrouwbare service en wij geven u graag advies over een bijpassende deurkruk zwart, een aluminium deurkruk of speciale deurkruk voor poorten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!