Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Poorten kopen

U wilt weten waar u de beste poorten kunt kopen? Dat is bij Allround hekwerk. De beste manier om uw woning of bedrijfspand af te scheiden is met onze mooie poorten. Behalve het functionele doel – het bepalen van de erfafscheiding – zijn deze poorten ook nog eens een fijne aanvulling op de decoratie. De luxe poorten hebben een moderne uitstraling en mooie afwerking. De meeste poorten in het aanbod van Allround Hekwerk zijn voorzien van een strakke poedercoating in een kleur naar keuze. Combineer een van deze poorten voor uw pand met een geschikt hekwerk uit ons assortiment. Door beide producten te combineren wordt het mooiste resultaat verkregen.

Praktische en veilige poorten kopen?

Een poort dient een dubbel doel. Naast het toestaan van gasten en bezoekers moet het ook ongenode bezoekers kunnen tegenhouden. Een degelijk slotsysteem is hiervoor van groot belang. Eventueel kan een poort worden voorzien van een puntenkam, om te voorkomen dat men er overheen probeert te klimmen. Op deze manier wordt de veiligheid van uw pand zoveel mogelijk gewaarborgd. Bent u op zoek naar geschikte poorten te kopen voor uw terrein? Maak bij Allround Hekwerk de keuze uit een dubbele of enkele poort en kies uw favoriete stijl. Een laag hekwerk met een bijpassende poort is uitnodigend en heeft een vriendelijke uitstraling, maar is minder effectief als het aankomt op veiligheid. Wij adviseren u dan in deze situatie hogere poorten te kopen voor uw veiligheid. Door de poorten automatisch aan te sturen neemt u uzelf veel werk uit handen. Als u onze poorten gaat kopen kan u ervan uit gaan dat deze functioneel zijn en degelijk opgebouwd. Een goede aansluiting met het hekwerk zorgt voor het beste en veiligste resultaat voor bewoners en werknemers. In ons aanbod vindt u poorten in verschillende prijsklassen om te kopen. Een standaard hekwerk inclusief poort voor een vriendelijke prijs voldoet aan de functionaliteit waarvoor u het wilt gebruiken. Heeft u behoefte aan een luxere uitstraling en betere kwaliteit? Dan vindt u dit eveneens in ons aanbod.

U kunt ook stalen sierpoorten kopen

De grondstof van onze poorten is sterk uiteenlopend. Hoewel vaak gekozen wordt voor zwaardere metalen voor het omheinen van bedrijfspanden, kan een sierpoort ook sfeer toevoegen aan een tuin of woonerf. Deze stalen poorten hebben een uitstraling die doet denken aan een houtproduct en passen daarom naadloos in uw tuindecoratie. De warme sfeer die ze toevoegen aan de woning zal niet ten koste gaan van de kwaliteit van het product, en een dergelijke poort kan tot in de puntjes afgewerkt worden. Ook hierbij kiest de klant zelf welke mate van luxe wordt aangebracht. De poort kan geautomatiseerd worden, of toch met de hand bediend. Wenst u een poedercoating of heeft u andere ideeën? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om uw tuinpoort helemaal op maat te kunnen afleveren.   06 - 52 53 98 51  info@allroundhekwerk.nl   Hekwerken - Hekwerken kopen - Poorten - Poorten kopen - Dubbelstaafmat hekwerk - Mat hekwerk - Dubbeldraads hekwerk - Dubbele draaipoort - Enkele draaipoort - Schuifpoort wielen - Schuifpoort onderdelen - Hekwerk onderdelen - Hekwerk - Hekwerk Groningen - Hekwerk Heerenveen - Hekwerk Leeuwarden - Hekwerken Drachten - Hekwerken Heerenveen - Hekwerken Leeuwarden - Poorten Heerenveen - Poorten Leeuwarden - Poorten Leeuwarden - Spijlenhekwerk

Poorten kopen - Allround Hekwerk

Poorten kopen Poorten kopen Poorten kopen