De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat poorten

Een dubbelstaafmat poort in uw hekwerk?

Zoekt u een dubbelstaafmat poort bij uw dubbelstaafmat hekwerk? Dan heeft u de keuze uit twee soorten poorten. Een enkele dubbelstaafmat poort of een dubbele dubbelstaafmat poort. Onze dubbelstaafmat poorten zijn, net als onze hekwerken, van uitstekende kwaliteit en zorgen voor de finishing touch van uw hekwerk. Ze matchen dan ook fantastisch bij een dubbelstaafmat hekwerk. Bovendien heeft u ook bij deze poorten de keuze uit meerdere hoogtes, breedtes en kleuren. 

Sorteer op
Dubbele dubbelstaafmat poort met kader
Vanaf € 685,00
Enkele dubbelstaafmat poort met kader
Vanaf € 289,00

2 producten

per pagina

Welke dubbelstaafmat poort zoekt u?

Zoals gezegd kunt u bij een dubbelstaafmat hekwerk poort dus kiezen uit een enkele poort en een dubbele poort. De enkele loopdeur dubbelstaafmat wordt veel gebruikt als toegangspoort tot bijvoorbeeld tuinen of speelterreinen. Ook bij schoolplaatsen, en dan met name in de onderbouw waar kleine kinderen rondlopen, treft u regelmatig een enkele dubbelstaafmat poort. Een voordeel van de dubbelstaafmat poort is dat deze zeer open is en daardoor vrij transparant  waardoor uitzicht blijft, echter als de poort in een hekwerk wordt geplaatst wat begroeid is of wordt, dan kan de poort voorzien worden van een vlechtband, door het gebruik van een vlechtband wordt de poort dichtgemaakt en onttrokken van doorkijk.

De dubbele dubbelstaafmat poort

Onze dubbele dubbelstaafmat hekwerk poort heeft twee poorten, ook wel vleugels genoemd. Deze looppoort dubbelstaafmat komen vaak voor op terreinen waar auto’s, aanhangers, trailers of andere dergelijke soorten vervoer doorheen moeten kunnen. Maar ook als extra afsluiting van grotere voortuinen of garages is de dubbele dubbelstaafmat poort populair. 

Wat u zeker moet weten over de enkele dubbelstaafmat poort

Standaard zijn onze enkele dubbelstaafmat hekwerk poorten thermisch verzinkt. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in poedercoating kleur groen (RAL 6009), zwart (RAL 9005) of antraciet-grijs (RAL 7016). De enkele dubbelstaafmat poort is geleverd met kader, een kokerlijst van 40 x 40 mm rondom de poortvleugel, die in diverse standaard afmetingen wordt aangeboden. 

De enkele dubbelstaafmat poort

 • Scharnieren: 180 graden en vier dimensionaal regelbaar (links- en rechts draaibaar te monteren)
 • Poortvulling: Dubbelstaafmat type 8/6/8 maas 50 x 200 mm
 • Poortpalen: 60 x 60 x 2 mm
 • Poortkader: rondom koker 40 x 40 x 2 mm
 • Sluiting: rvs Locinox sloten (incl. eurocilinder met 3 sleutels en uitgevoerd in aluminium slotkast)

De aangegeven breedtemaat van deze enkele dubbelstaafmat poort met kader is de afstand tussen de poortpalen. De totale breedte van de poort wordt de aangegeven maat plus 12 cm. Er zijn diverse producten om hekwerk op de poort te laten aansluiten (zodat er geen dubbele palen komen te staan). Bekijk ook eens de bevestiging beugels voor dubbelstaafmat en de muurbevestiging voor gaashekwerk. Deze zijn ook geschikt om op de poortpaal te bevestigen d.m.v. boorschroeven. Ook zijn platen beschikbaar om een slot op de muur te bevestigen of om de scharnieren op de muur te plaatsen.

Wat u zeker moet weten over de dubbelstaafmat dubbele poort 

Ook onze dubbele dubbelstaafmat poorten zijn standaard thermisch verzinkt en eventueel in de bovengenoemde RAL poedercoating te kleuren. Tevens geleverd met kader, een kokerlijst van 40 x 40 mm rondom de poortvleugels. 

De dubbele dubbelstaafmat poort

 • Scharnieren: 180 graden en vier dimensionaal regelbaar (links- en rechts draaibaar te monteren)
 • Poortvulling: Dubbelstaafmat type 8/6/8 maas 50 x 200 mm
 • Poortpalen: (bij 400 cm brede doorgang) 100 x 100 x 3 mm
 • Poortkader: rondom koker 40 x 40 x 2 mm
 • Sluiting: rvs Locinox sloten (incl. eurocilinder met 3 sleutels en uitgevoerd in aluminium slotkast)
 • Poorthoogte: van 103 tot 203 cm

De dubbelstaafmat poort is uit voorraad leverbaar, echter kan door de populariteit van dit product de afname soms sneller gaan dan de productie. Afwijkende maten kunnen op aanvraag gemaakt, geleverd en eventueel geplaatst worden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op. Bekijk voor extra veiligheids- en montagetips de totale productomschrijving.