De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Elektrische schuifpoort

Elektrische schuifpoorten zijn er voor vele situaties en in diverse soorten en maten. Denk aan railpoorten, rolpoorten of een vrijdragende schuifpoort die allemaal geautomatiseerd kunnen worden. De basis voor een goed beveiligde afrastering kunt u praktisch, kwalitatief, maar ook zeker mooi ogend afwerken met een schuifpoort elektrisch maken. U vindt bij ons overigens ook handbediende schuifpoorten. Welke het best bij uw hekwerk en infrastructurele situatie past, is van een aantal factoren afhankelijk. Voor de aanschaf van zo’n belangrijk onderdeel van uw beveiligde omheining is het dan ook aan te raden hierover eerst te overleggen met een van de specialisten van Allround Hekwerk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een elektrische schuifpoort?

Een elektrische poort is een poort die automatisch opent en sluit. Het openen kan gaan via bijvoorbeeld een handzender of intercom. Over het algemeen kan bijna iedere poort geautomatiseerd worden. Dus ook als u al een poort heeft, kunt u deze later alsnog laten automatiseren. Bij ons vindt u dan ook diverse poortonderdelen voor automatisering. Denk aan poortopeners, kunststof onderdelen en voedingen. Deze toepassingen maken een elektrische schuifpoort particulier en zakelijk interessant. U hoeft dus in veel gevallen uw hekwerk niet te vervangen of grootschalig aan te passen voor een professionele uitstraling van uw schuifhek of schuifpoort. 

De voordelen van een elektrische schuifpoort

Alleen al hoe vaak u per week de elektrische schuifpoort moet openen en sluiten zal u veel tijdwinst opleveren. Gaat u vijf dagen per week met de auto naar het werk? Dan gebruikt u het al minimaal twee keer per dag terwijl u niet meer hoeft uit te stappen. Via de poortopener opent en sluit u de schuifpoort eenvoudig en snel vanuit de auto. Extra comfortabel wanneer het regent of het weer in ieder geval niet uitnodigend is om uit te stappen. Een ander voordeel van een elektrische schuifpoort is dat u zelf altijd de totale controle heeft over wie er wanneer het terrein opkomt of afgaat. De privacy en veiligheid mogen dan ook zeker tot de voordelen van een elektrisch schuifhekwerk worden gerekend. Onze poortvergrendeling is ook een fijne toevoeging aan de veiligheid en privacy. Doordat wij stalen massieve poort vergrendelingssystemen gebruiken, hebben onze poorten een bijzonder sterke sluiting die niet zomaar te forceren is.

Een elektrische schuifpoort van Allround Hekwerk?

Een elektrische schuifpoort wordt ook wel een geautomatiseerde schuifpoort genoemd. Er zijn dan ook veel verschillende soorten en maten schuifpoorten. Of het nu een railpoort, een rolpoort of een vrijdragende schuifpoort betreft, de basis voor een goed beveiligde afrastering begint met de juiste schuifpoort. of. Voor de aanschaf van zo’n belangrijk stuk in de beveiliging, is het verstandig om de situatie en wensen eerst door te nemen met een van onze allround specialisten. Heeft u al een schuifpoort, maar wilt u deze elektrisch maken? Ook dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt uw vragen of wensen altijd kenbaar maken aan Allround Hekwerk. Neem daarvoor dan ook gerust contact op.