Schoorplaat verzinkt

Schoorplaat verzinkt

Prijs per stuk excl. btw

Omschrijving / Schoorplaat verzinkt

Schoorplaat verzinkt,

Deze zeer stabiele schoorplaat wordt gebruikt om het hekwerk bij "harde" wind stabiliteit te geven. We zien steeds vaker hogere afrasteringen begroeid of dichtgezet met winddoek of vlechtband. Wanneer de wind vat krijgt op het dichte vlak en daardoor een enorme druk geeft op de staanders, is de kans groot dat het hekwerk geheel of gedeeltelijk om gaat. Wanneer er op de juiste manier schoren geplaatst worden kan het hekwerk een veel grotere druk weerstaan en zal grote schade aan het hekwerk kunnen worden voorkomen.

De schoorplaat (250 x 250 x3 mm) is voorzien van een hulpstuk waar een rond 42 mm buis overheen geschoven wordt die geborgd wordt d.m.v. een boorschroef. De schoorplaat wordt onder het maaiveld geplaatst, de buis rond 42 mm die over het hulpstuk is geschoven (en geborgd is) wordt schuin tegen de staander geplaatst op ca twee-derde van de onderkant, schuinte ca 45 graden. De buis rond 42 kan door middel van een schoorbeugel en een aluminium einddop aan de staander bevestigd worden.

De schoorplaat is een voorraad product, maar wacht niet tot dat er een harde wind is aangekondigd dan staat ook onze voorraad onder druk en kan het voorkomen dat er een levertijd van 2 tot 3 weken ontstaat.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Schoorplaat verzinkt
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.