Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Schoorplaat verzinkt

Schoorplaat verzinkt

prijs per stuk

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Schoorplaat verzinkt,

Deze zeer stabiele schoorplaat wordt gebruikt om het hekwerk bij "harde" wind stabiliteit te geven. We zien steeds vaker hogere afrasteringen begroeid of dichtgezet met winddoek of vlechtband. Wanneer de wind vat krijgt op het dichte vlak en daardoor een enorme druk geeft op de staanders, is de kans groot dat het hekwerk geheel of gedeeltelijk om gaat. Wanneer er op de juiste manier schoren geplaatst worden kan het hekwerk een veel grotere druk weerstaan en zal grote schade aan het hekwerk kunnen worden voorkomen.

De schoorplaat (250 x 250 x3 mm) is voorzien van een hulpstuk waar een rond 42 mm buis overheen geschoven wordt die geborgd wordt d.m.v. een boorschroef. De schoorplaat wordt onder het maaiveld geplaatst, de buis rond 42 mm die over het hulpstuk is geschoven (en geborgd is) wordt schuin tegen de staander geplaatst op ca twee-derde van de onderkant, schuinte ca 45 graden. De buis rond 42 kan door middel van een schoorbeugel en een aluminium einddop aan de staander bevestigd worden.

De schoorplaat is een voorraad product, maar wacht niet tot dat er een harde wind is aangekondigd dan staat ook onze voorraad onder druk en kan het voorkomen dat er een levertijd van 2 tot 3 weken ontstaat.

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Schoorplaat verzinkt
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Jan K. Bosmalaan 1-B, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.