Tourniquet Titan

Tourniquet Titan

Prijs per manshoge tourniquet excl. btw en montage

Opties

Omschrijving / Tourniquet Titan

Tourniquet Titan,

Een tourniquet ook wel draaikruis, draaitrommel of draaihek genoemd, wordt gebruikt voor de toegangscontrole bij bedrijven, gebouwen, attracties, recreatieparken, zwembaden etc. Door gebruik te maken van een tourniquet als entreeoplossing kunnen passantenstromen gecontroleerd en gedoseerd in een richting passeren, hiermee kan men de toegang aan niet geautoriseerde personen bij bepaalde objecten ontzeggen. De tourniquet kan zowel op het buiten terrein als inpandig worden gebruikt.

De enkele manshoge drie arm Tourniquet TITAN wordt geleverd in een RVS uitvoering, een thermisch verzinkte uitvoering en er is een mogelijkheid om de Thermisch verzinkte uitvoering in ieder gewenste Ral kleur te poeder-coaten. Daarnaast kan iedere uitvoering voorzien worden van kaartlezersteunen (afmeting 70 x 180).

  • Tourniquet, 3 arm, enkel , thermisch verzinkte uitvoering (eventueel met kaartlezer steun).
  • Tourniquet, 3 arm, enkel , thermisch verzinkte uitvoering + gepoedercoat in gewenste Ral kleur (eventueel met kaartlezer steun).
  • Tourniquet, 3 arm, enkel , Roestvast staal 304 uitvoering (eventueel met kaartlezer steun).

De materialen zijn uit voorraad leverbaar ( tussentijdse verkoop voorbehouden) m.u.v. in gewenste Ral kleur gepoedercoat., speciaal op wens gecoate producten kunnen niet retour worden genomen. Voor het lossen van dit product moet er ter plaatse een heftruck aanwezig zijn, de tourniquets zijn gedemonteerd verpakt. Montage is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tourniquet Titan
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.