Voetplaat voor staander 60 mm.

Voetplaat voor staander 60 mm.

Prijs voor de voetplaten is per stuk

Opties

Omschrijving / Voetplaat voor staander 60 mm.

Voetplaat (inschuif)

De onmisbare voetplaat voor de staanders rond en vierkant 60 mm. De staanders rond en vierkant 60 mm zijn meest gebruikte staanders in de Nederlandse hekwerk branche. En omdat niet al het hekwerk in de grond geplaatst wordt is er regelmatig een voetplaat nodig. De ronde voet geeft een nette professionele uitstraling, de goede passing (rond 55 mm.) en de 330 mm. lengte geven een zeer grote stabiliteit. De staander kan d.m.v. een boorschroef geborgd worden.Een groot voordeel van een inschuifvoet is dat er weinig of geen regenwater in komt zodat de staander niet kapot vriest door opeenhoping van water.

De voetplaten zijn van staal en worden verduurzaamd door het thermisch verzinken en eventueel elektrostatisch poedercoaten in een van de standaard Ral kleuren 6009 = groen, 9005 = zwart of Ral 7016 = (grijs)antraciet

De voetplaten hebben wij ruim op voorraad!

De inschuifvoetplaat is ook goed bij poorten te gebruiken met een poortpaal van rond of vierkant 60 mm.De poortstaanders worden dan ingekort en over de inschuif voetplaten geplaatst.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Voetplaat voor staander 60 mm.
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.