Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Schetsplaten

Schetsplaten

schetsplaten ter versteviging van het hekwerk prijs per stuk

Opties

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
description
Omschrijving

Schetsplaat

Zoekt u iets om uw hekwerk extra te verstevigen? Dan is een schetsplaat het ideale hulpmiddel. De verzinkte schetsplaat wordt om de staander geschoven en een paar centimeter onder het maaiveld geplaatst. Hierdoor kan een schetsplaat het hekwerk stabieler maken. Het gebruik van een verzinkte schetsplaat is eenvoudiger en goedkoper dan het gebruik van een prefab betonpoer, kant en klare beton of kongcrete. De schetsplaat van Allround Hekwerk kan gebruikt worden bij de volgende hekwerken: dubbelstaafmat hekwerk, harmonicagaas hekwerk en bij spijlenhekwerk.

Een schetsplaat van Allround Hekwerk biedt dé oplossing

Door het vergroten van het oppervlak kan de staander een grotere druk opvangen, vooral bij hoger hekwerk, hekwerk wat met klimplaten begroeid is of waar een vlechtband of doek in verwerkt is, kan een schetsplaat uitkomst bieden. Een schetsplaat van staal is in verschillende types verkrijgbaar op onze website. U heeft de keuze uit koker 60, rond 48 en rond 60. De schetsplaten voor rond 60 liggen standaard op voorraad. De andere 2 maten zijn beperkt.

Wil jij een gouden tip?

Om krassen op de gecoate staanders te voorkomen kan de schetsplaat van staalconstructie voor het plaatsen onder om de staander geschoven worden, en na het plaatsen rustig, gelijk of net onder het maaiveld getikt worden met een zware hamer. De beste manier om een staander in de bodem te plaatsen is d.m.v. slaan een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop.

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Schetsplaten
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Schoterlandseweg 107, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.