Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet

Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet

Prijs is per meter dubbelstaafmat hekwerk excl. BTW (aantal meters = veelvoud van 2.58 meter afgerond naar boven in hele meters)

De ingevulde aantallen zijn meters hekwerk. Niet het aantal matten!

Minimale afname aantal is 3 (meter)….dan 6,8,11,13,16,19,21,enz

Opties

Omschrijving / Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet

Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet.

Wij bieden het populaire dubbelstaafmat hekwerk als compleet hekwerk  per meter aan. Dat wil zeggen de zware (8/6/8) dubbelstaafmaten inclusief staanders afdekdop en bevestigingsmateriaal. Het dubbelstaafmat hekwerk (DSM) heeft zijn plaats in de markt verovert en wordt op vele terreinen toegepast. Zo komen we het tegen in parken en tuinen, bij scholen en kinderdagverblijven, sportterreinen en camping, stations en langs het spoor, als afrastering in stedelijke omgeving en parkeergarages, of als balustrade. Kortom een Multi toepasbaar product. Als standaard hebben wij gekozen voor de matten met rond 60 mm staanders , langlipbeugels en RVS slotbouten plus moeren.

Een dubbelstaafmat met staander rond 60 mm. heeft een lengte van; 2 meter en 58 cm werkend. Een bestelling is altijd een veelvoud van deze 2.58 meter afgerond naar boven in hele meters. (voorbeeld; er is 25 meter hekwerk nodig, dat is 10 x  2.58 werkend = totaal 25.80 meter de bestelling moet dan zijn 26 meter DSM hekwerk.( ingevulde aantallen zijn meters niet het aantal matten)

Hoogten ; 610 mm. 810 mm, 1010 mm, 1210 mm, 1410 mm. 1630 mm. 1830 mm 2030 mm. 2430 mm.

Uitvoeringen; Thermisch verzinkt, Thermischverzinkt en gepedercoat in Ral 6009, 9005 of 7016

Tot de hoogte 1630 wordt er met 2 bevestiging punten gerekend tot en met 2430 zijn dit er 3. Als er meer bevestig punten gewenst zijn zullen beugels met bouten en moeren bijbesteld moeten worden.

Producten als hoek en eindpalen worden separaat aangeboden. ook bijvoorbeeld de schetsplaten voor extra stabiliteit of de afdekdoppen met haken voor montage gemak en stevigheid. Voor extra privacy en bescherming tegen de wind, kan er gekozen worden voor vlechtband.

Montage Tip;

Streep een hoogte af op de staanders (dop 30 mm plus speling bijvoorbeeld 50 mm is 80 mm meer dan de mat hoogte) Plaats dan de 2 eindpalen (direct op hoogte) zodat er een rechte lijn ontstaat (Eventueel een draad spannen voor zowel de hoogte als de hekwerklijn).De staanders worden hart op hart 2580 mm geplaatst (handig hulp middel is een lat tussen de palen met een lengte van 2520 mm.) De staanders rond 60 mm. moeten zo recht mogelijk ( gebruik een waterpas) de grond in (ca. 800mm). De staanders kunnen het beste in de bodem geslagen worden i.p.v. boren of graven, een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop. Plaats dan eventueel de schetsplaten. Dan de doppen met ophang haken (haken van de zichtzijde af lijkt strakker) waar de matten ingehangen worden. Dan kunnen de beugels gemonteerd worden (handig om dat met 2 personen te doen).Op elke paal 1 beugel vastzetten met de bijgeleverde boorschroef. En het hekwerk staat.

Wanneer welke hoogte gebruiken? Hieronder een aantal opmerkingen over hekwerkhoogte en beleving, een dubbelstaafmat hekwerk moet naast een mooi, strak uiterlijk vooral functioneel en veilig zijn. De opmerkingen zijn slechts bedoeld om een keuze in hekwerk hoogte eenvoudiger te maken, niet gebaseerd op wetten en plichten, louter op onze eigen ervaringen.

  • 1 meter hoog hekwerk, kan een volwassen persoon overheen stappen, echter recht op zittend behoud men vrij uitzicht vanuit huis of terras.
  • 1.20 meter hoog hekwerk, moeilijk over heen te komen, men kijkt tegen het hekwerk aan, meest gebruikt voor kind veiligheid.( veiligheid gaat voor uitzicht) scholen, dagverblijven etc.
  • 1.40 meter hoog, staand vrij uitzicht, wordt veel gebruikt voor binnen houden van middelgrote honden (grotere 160 of 180 hoog)
  • 1.80 meter hoogte = schutting maat, veel gebruikte maat als erfafscheiding na de voorgevel niet of moeilijk overheen te kijken.
  • 2.00 meter hoogte, hoog en inbraak veilig hekwerk, waar met tegen opkijkt, biedt bij begroeiing veel privacy. Wordt veel op industrie terreinen gebruikt

 

De hoogte maat 2230 is (tijdelijk) uitverkocht.

Dit is een voorraad product , levertijd ca 3 a 4 dagen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dubbelstaafmat 8/6/8 hekwerk compleet
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.