Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Hekwerken Drachten

Op zoek naar een hekwerk in Drachten en omgeving? Allround Hekwerk is gevestigd in Oudehorne in de provincie Friesland, nabij Drachten en Heerenveen. We leveren veel soorten afrastering en omheining van topkwaliteit. Overigens niet alleen in Drachten of Friesland, maar in heel de Benelux. Is uw huidige hekwerk aan vervanging toe? Of enkele onderdelen ervan? Of gaat het om een geheel nieuw perceel of bedrijventerrein dat u wilt voorzien van afrastering? Voor een ruime keuze aan kwalitatief en duurzaam hekwerk Drachten kunt u bij Allround Hekwerk terecht.

Waarom een hekwerk Drachten van Allround Hekwerk?

Naast dat wij met uitstekende materialen werken hanteren wij scherpe prijzen en een snelle levering. Onze service beperkt zich niet tot alleen Friesland, niet tot alleen Nederland, maar onze levering reikt tot in de gehele Benelux. En naast de zorg voor een op en top product kwaliteit, stellen we ook hoge eisen aan een goede dienstverlening. Heeft u bijvoorbeeld vragen over welk type hekwerk het best bij uw omgeving of situatie past? Welke onderdelen u het beste kunt gebruiken? Of bent u op zoek naar een specifieke afmeting voor een maatwerk hekwerk Drachten? Een goed hekwerk begint met een goede service, daarin zijn wij uw ultieme partner. Allround hekwerk heeft alles in huis!

Welk type hekwerk Drachten zoekt u?

Welk hekwerk u het beste kunt kopen, is afhankelijk van een aantal factoren. Te beginnen bij uw persoonlijke wens en smaak. En waarvoor dient het hekwerk uiteindelijk? Is het puur als sierhekwerk? Of ter bescherming en preventie tegen inbraak? Waar wilt u het hekwerk (laten) plaatsen? Een bedrijventerrein, weiland, sportpark, watergebied of gewoon bij u thuis? En is een frequente doorgang gewenst in uw hekwerk Drachten? We hebben namelijk hekwerken geschikt in combinatie met schuifpoorten, maar ook die zich meer lenen voor een enkele poort of dubbele poort. Wilt u uw afrastering extra beveiligen? Dat kan met overklimbeveiliging. Maar ook winddoeken zijn een veelgevraagde accessoire.

Welke soorten hekwerk Drachten biedt Allround Hekwerk?

Of het nu gaat om een voetbalveld, een bedrijventerrein of uw eigen perceel aan huis, wij leveren uw hekwerk Drachten voor alle doeleinden, dus ook met heel veel verschillende accessoires en hekwerkonderdelen voor verschillende soorten hekwerken als:

Op zoek naar een maatwerk hekwerk Drachten?

Liever een maatwerk hekwerk kopen? Heeft u een bijzondere ligging van het terrein of een iets afwijkend doel voor uw hekwerk Drachten? Wij kunnen uw hekwerk ook op maat leveren. Neem hiervoor altijd even contact met ons op voor meer informatie. 

Alleen onderdelen voor uw hekwerk nodig?

Ook wanneer uw huidige hekwerk nog voldoet, maar er slechts enkele hekwerkonderdelen aan vervanging toe zijn staan we voor u klaar. Het kan bijvoorbeeld gaan om schroeven, popnagels, afdekdoppen of poortwielen. Ook onderdelen voor een automatisering van uw hekwerk hebben wij in huis. Is het ‘s avonds te donker rondom uw hekwerk Drachten? Zelfs verlichting van uw poort of hek is bij ons verkrijgbaar.

Hulp nodig bij het kopen van uw hekwerk Drachten?

Of u nu als ondernemer of particulier op zoek bent naar een hekwerk, in Friesland, Limburg of elders in de Benelux. U kunt bij Allround Hekwerk terecht voor een snelle levering. U hoeft dus niet van heinde en verre uw hekwerk bij ons te komen ophalen, wij zorgen voor een goede en snelle service en levering. Kijk gerust eens rond in ons assortiment en schroom niet te vragen wanneer u niet kunt vinden wat u zoekt. Samen zetten wij uw wensen op een rijtje en vinden wij voor u het juiste hekwerk, speciaal voor u op maat gemaakt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem vooraf even contact met ons op als u er nog niet helemaal uit bent. We helpen u graag.