Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk is niet voor niets razend populair!

Een dubbelstaafmat hekwerk is eigenlijk overal voor geschikt. Van het omheinen van bedrijventerreinen, scholen, sportvelden en parkeerplaatsen tot aan appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen. Dat is ook logisch, want een dubbelstaafmat hekwerk is stevig en heeft een mooi uiterlijk. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding van deze hekwerken uitstekend. En niet in de laatste plaatst belangrijk, het houdt alle ongenode gasten buiten.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

De naam zegt het eigenlijk al. Het hekwerk, soms ook afgekort dubbelstaaf hekwerk genoemd, bestaat uit twee horizontale sterke stalen staven. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Het populaire dubbelstaafmat hekwerk is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en heeft zijn plaats in de markt inmiddels veroverd én bewezen. Momenteel is een dubbelstaaf hekwerk Nederlands meest favoriete hekwerk. Door de prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van de concurrerende hekwerken zoals een harmonica-gaashekwerk of het spijlenhekwerk, zijn dubbelstaafmatten niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

In welke maten is een dubbelstaaf hekwerk verkrijgbaar?

Allround hekwerk biedt zowel het solide type dubbelstaafmat 8/6/8 als het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6aan in verschillende uitvoeringen, hoogtes en voordelige totaalpakketten.

Wat kost een hekwerk dubbelstaafmat?

De prijs voor een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van het gewenste formaat. Natuurlijk wilt u graag precies weten wat de kosten zijn voor het door u gewenste hekwerk dubbelstaafmat. Gelukkig hoeft u daarvoor niet alle verschillende combinaties uit te proberen, u vraagt gewoon vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt van ons dan een prijsindicatie, volledig op maat gericht op al uw persoonlijke wensen. Natuurlijk mag u ook altijd even rechtstreeks contact met ons opnemen. We helpen u graag in uw zoektocht naar het beste dubbelstaaf hekwerk voor u!

Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk?

Nog even de voordelen van dubbelstaafmatten van Allround hekwerk op een rij:

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Levering in de hele Benelux
  • Wij maken uw hekwerk op maat